INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da ce nam biti zanimljivo slijedecih tjedana na ovoj temi

I malo duže kolega , bar do godišnjeg FI !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Joj ne..
Kolko novih..
Dobro, ovo je dijonica samo za one koji imaju lovu (koliko god to bahato zvucalo) 90% hrvata nema 50 K za burzu te 80% njih nece uloziti u jednu dijonicu.

Ajd dobro.
Trebalo je izdrzati pad do 35500.
Neki su i stanove gubili (unrealised doduse)..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Joj ne.. Kolko novih.. Dobro, ovo je dijonica samo za one koji imaju lovu (koliko god to bahato zvucalo) 90% hrvata nema 50 K za burzu te 80% njih nece uloziti u jednu dijonicu. Ajd dobro. Trebalo je izdrzati pad do 35500. Neki su i stanove gubili (unrealised doduse)..

jel ti to na mene pucas pod ovim “novi”?[proud]

IDEMO AP AP

Os mijenjat avatar?[lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Os mijenjat avatar?[lol]

NIKAD[thumbsup]

IDEMO AP AP

Joj ne.. Kolko novih.. Dobro, ovo je dijonica samo za one koji imaju lovu (koliko god to bahato zvucalo) 90% hrvata nema 50 K za burzu te 80% njih nece uloziti u jednu dijonicu. Ajd dobro. Trebalo je izdrzati pad do 35500. Neki su i stanove gubili (unrealised doduse)..

Zato sam promjeni portfelj. Otišao iz trejderske dionice.
Ovo definitivno nije trejderska dionica, jer treba imati 50k kuna, a i nemoš predvidjet dnevni i tjedni trend.
Kad raste onda raste. I to stabilno.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Evo ja sam novi, pozdrav starim, nadam se da ću i ja to postati sa ovom i dionicom.[thumbsup]

jedan najboljih znakova jest kolicina negativnih drukera na temi- sto vise drukera to je veca guzva na BIDU,

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

E da me nisu ubili margin callovi, uzese mi 2/3 INGRE! Cuvajte decki ovo zlato.

Ne mogu vjerovati, pa na čemu si toliko izgubio?
Ja sam u najgorem trenutku dok je bila na 35 500 bio ca 15 % do margin calla.
Stvarno mi je žao , dosta si toga iskrcao?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

vipy: ” Os mijenjat avatar?[lol] ” NIKAD[thumbsup]

On samo mijenja nickove, ali avatar živi vječno…[lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Slavonski Brod: Bio Adria gradit će tvornicu biodizela SLAVONSKI BROD, 21. veljače 2008. (Hina) – Bio Adria, tvrtka kći zagrebačke Ingre, gradit će u Luci Brod u Slavonskome Brodu najveću tvornicu bio dizela u nas s godišnjom proizvodnjom od 150 tisuća tona, a ugovor o korištenju 94 tisuće četvornih metara lučkog zemljišta s pravom gradnje s predsjednikom uprave Luke Brod Marijanom Jurićem potpisao je danas voditelj projekta Rajko Vučković.

Bilo bi zanimljivo saznati koliko je posao vrijedan?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovo je interesantno.
Seebiz- Hrvatska kompanija još čeka rezultate tri natječaja za gradnju cesta u Makedoniji, a u svjetlu pojačane izvozne kampanje hrvatskih građevinara zanimljivo je da upravo Mavrovo ima licencu za obavljanje poslova u visokogradnji i niskogradnji u Rusiji. S obzirom da iz Ingre najavljuju mogućnost sudjelovanja u velikom građevinskom pothvatu u Sočiju za pripreme Olimpijskih igara, nije slučajno njihovo zanimanje za Mavrovo. [rolleyes]

New Report

Close