Ulagaci pojima nemaju neka samo pricekaju da ode na 4-5 kuna pa ce onda navaliti smjesno je to da dionicu uvjek kad je najeftinija nitko nece …
Zz nemam pojma sta da ocekujem.Siguran sam u smanjenje ukupnog duga.Uglavnom stanovi su prodani,zavrsena su 4 posla,psn?Stvarno neznam kada ce se to vidjeti u bilanci.Iskreno mi se neda ni traziti jer mi na ovoj cijeni to ne igra ulogu.Ocekujem u ovoj godini potpisivanje par novih ugovora,zavrsetak postojecih radova,konstantno smanjenje duga.Sve to ce utjecati pozitivno na cijenu.Bitno je da su vjerovnici prihvatili psn
To ti ovisi o vremenskom horizontu i očekivanjima. Ako očekuješ da naraste na 10 kn za par godina onda ti je kupovina na 3.00 ili 3.30 potpuno svejedno.
Ako skupljaš za burek onda je i 3.12 pogrešno.
MA zamisli
A ko iz Hrv ono tamo ima urede?
Slabe ocjene na mom gornjem postu sugeriraju da većina forumaša, za razliku od mene, sasvim blagonaklono gleda na trgovanje za burek. I ja ponekad skratim neku poziciju jer mi zatreba cash za nešto drugo, ali burekologija nije dio investicijske strategije. Što kod većine čini jedini pristup.
Ajmo ekonomisti,što očekujete od izvješća?Očito je da će i mali pomak na bolje katapultirati cijenu.Što je s tim stanovima,koliko prihoda možemo očekivati?Radovi u tijeku 92miliona eura???Što bi moglo biti naplačeno?
Evo ja danas uletio prvi put u ovu dionicu, uspio je spustit do 3.02kn al na svu sreću došla je odmah na 3.20
Sada ko i vi molim boga da samo raste, kolko čitam unazad forum uletio sam u zadnji čas [emo_smijeh]
Ja sam optimist!