INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Arapi kod Sarajeva ulazu 2,5 milijarde euro, može li Ingra pokupiti nešto od toga

ako moje dionice ingre trebaju propast neka tako bude. neće me ni taknuti ovi koji pljuju po njoj. neka to i dalje rade! ja je sljedećih 10 god ne namjeravam prodavat. pa što bude bit će! nije nagovor na ništa!! uživajte!! kupljene su prosjek 2,65 kn

Ovo su samo pokusaji da se kupi po 2 proda po 6, 10, 50, ugl prozirno.

Mene zanima osim puno praznih naklapanja moze li ovaj rus donjeti posla INGRI ili jos bolje kupiti je?

http://www.jutarnji.hr/sergej-gljadelkin—tajnoviti-ruski-milijunas-s-hrvatskom-putovnicom-munjevito-preuzima-hrvatske-tvrtke/1253313/

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Ovo su samo pokusaji da se kupi po 2 proda po 6, 10, 50, ugl prozirno.

Mene zanima osim puno praznih naklapanja moze li ovaj rus donjeti posla INGRI ili jos bolje kupiti je?

http://www.jutarnji.hr/sergej-gljadelkin—tajnoviti-ruski-milijunas-s-hrvatskom-putovnicom-munjevito-preuzima-hrvatske-tvrtke/1253313/

Neki od nas ovdje jesmo optimisti, ali pojma nememo kako se stvari mogu razvijati. Moguće je i crnilo ali veća vjerovatnost je za velike skokove naprijed. Novac se štampa naveliko i mnogi će imati višak za investicije i preuzimanja i kupovanje RH i to u puno većem omjeru nego do sada. Sprema se novi balon, još veći nego onaj 2005-2008. Pohlepa će opet prevladati razum.

neće uvijek biti ovako.

“Krajem listopada prošle godine Ingra je s alžirskom tvrtkom Cosider zaključila ugovor o projektiranju, isporuci i montaži hidromehaničke opreme za branu L’Ouldjet Mellegue u Alžiru vrijedan 24 milijuna kuna. Delegacija Ingre, predvođena predsjednikom Uprave Igorom Oppenheimom ovih dana boravi u Alžiru i tom je prilikom potpisala višemilijunski ugovor s dugogodišnjim partnerom, državnom kompanijom Cosider Travaux Publics, izvođačem građevinskih radova na izgradnji brana pod Državnom agencijom za vodne resurse. Ujedno, s čelnim ljudima alžirskih institucija razgovaralo se i o potencijalno novim poslovima u sektoru graditeljstva, energetike i trgovine.” Po ovome ispada da je ugovoren još jedan posao.Vidjeti ćemo ovih dana dali će biti i službene objave.

Već je to objavljeno, evo ti direktno sa Ingrine stranice, no treba istaći samo ovo boldano.

[27.10.2014] Brana L’Ouldjet Mellegue novi višemilijunski posao INGRE u Alžiru
Brana L’Ouldjet Mellegue novi višemilijunski posao INGRE u Alžiru
INGRA i alžirska državna tvrtka Cosider zaključile su novi Ugovor o projektiranju, isporuci i montaži hidromehaničke opreme za branu L’Ouldjet Mellegue u Alžiru vrijedan 24 milijuna kuna.

Delegacija INGRE na čelu s predsjednikom Uprave g. Igorom Oppenheimom ovih dana boravi u Alžiru, kojom prilikom je potpisala višemilijunski ugovor s dugogodišnjim partnerom INGRE, državnom kompanijom Cosider Travaux Publics, izvođačem građevinskih radova na izgradnji brana pod Državnom agencijom za vodne resurse. Vodstvo INGRE je iskoristilo priliku da s čelnim ljudima alžirskih institucija razgovara o potencijalno novim poslovima u sektoru graditeljstva, energetike i trgovine.

neće uvijek biti ovako.

To je drugi posao i nije bilo još službene objave.Članak je pisan 29.01.2015.

Kolilo god bih želio da je tako, nije.. Novinar seebiza je samo copy/paste-ao članak objavljen prošle godine, pa se ostavlja dojam kao da je Ingra opet bila u Alžiru i da se prema novi potpis ugovora. Loše novinarstvo.

nije sve tako crno

bodul11, i ja bi volio da je tako ali nije. Novinar ko novinar, prepisao a nije naveo da li je to prošlost pa ispalo da je sadašnjost. No ne brini se kontakti za druge poslove već rade na dogovoru sljedećih tako da će biti još pravovremenih objava.

neće uvijek biti ovako.

Stvarno nisam išao za tim,nema veze.Hvala

Korekcija se sprema,stvarno treba imati hrabrosti prodati na ovoj razini.Ajde da vidimo do kuda će prije novog posla ili izvješća.

Mislim da će uskoro netko počistiti ask do 3,20 ili 3,30. Da vidimo…[emo_smijesak] Danas ili sutra, nema veze.

New Report

Close