INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajde ne nasjedajte na provokatorske fore.Normalno da oni koji nemaju zazivaju pad a oni koji posjeduju dionice zele rast.Poanta je da stecaja vise nema!!Zapamtite ovo i promislite koliko ce vrijediti dionica za godinu,dvije.Ocito je da slijedi dobivanje poslova u narednom periodu,arena vraca dugove.Ne vidim sto je tu upitno.Rast svima odgovara,a ocekivati da ce se ovo vratiti na stecajnu cijenu je u najmanju ruku smijesno.Korekcija cijene je moguca ali ne jos,dugorocno cisti rastuci trend.Shvatite to.

poanta.

Stečaja nema, samo ima predstečajne nagodbe.

Koja je razlika?
[/quote]Razlika je što su mnogi bojavši se stečaja sa 10-15kn prodavali i uz pomoćOMF-ova srozali cijenu ispod svake razumne granice. INGRA vrijedi a to će se pokazati i na burzi kada ulagači konačno shvate da je zaista tako.

neće uvijek biti ovako.

INGRA vrijedi a to će se pokazati i na burzi kada ulagači konačno shvate da je zaista tako.

kolega, ne brkati subjektivna očekivanja i fundamente

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

INGRA vrijedi a to će se pokazati i na burzi kada ulagači konačno shvate da je zaista tako.

kolega, ne brkati subjektivna očekivanja i fundamente
[/quote]Analiziraj dobro fundamente nakon ugovorene i sudski potvrđene PSN, pa vidi koliko je INGRA podcijenjena na Burzi.

neće uvijek biti ovako.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/LiBMqbSGJOGIKOdPLXHWZg==.pdf

Sad će kaštelani ponovo u INGRU.

neće uvijek biti ovako.

sumnjam..ne znam da li ce im išta ostat [emo_beztona]

sumnjam..ne znam da li ce im išta ostat [emo_beztona]

Da, bit će gužva na izlazu kad padne čekić.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

ma sa kojim prometom, neće biti ni 50 000

Ne likujem za kaštelane a ni zbog pada snho kao što su se jučer ovdje neki hvalili da je bolja od INGRE, kad evo danes padoše ko zrele kruške. Zaista mi vas je žao, no strpljivo, doći će i to na svoje.

neće uvijek biti ovako.

The name of the game ovdje je tko će poklopiti onaj nalog od 150 H na bidu. Izgleda da ga je netko zaboravio. Ala će se iznervirati kad skuži što je bilo.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

bojim se da neće imati s čime…

Ignore: KressoM, delux

Žao mi je investitora,znam kako im je. Bilo bi bolje za ZSE općenito da nema takvih gubitaka kapitala, ali eto HR je čudna zemlja.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Nažalost je INGRA najgora dionica, gledam staklenike i znam pouzdano da je firma gotova, kad čini se da će još cijena i narasti. Da se nama ovo desilo bili bi na 50 lipa u sekundi.Katastrofa

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

New Report

Close