Neznam čemu ovolika euforija al dobro …nek se ljudi vesele..
Žao mi je što nisam zavrtio ovaj krug ( bio koncentriran na snho).
Bez da gatam iskreno ja nebih platio ovoliko novaca za ingr…po meni ne vrijedi ni blizu ove cijene..
Al tko sam ja da određujem cijenu.[emo_zacudjen]
Kolega, ni meni nije jasno odakle ovolika euforija, iskreno ne bih ni ja platio ni blizu sadašnjoj cijeni…možda tamo oko 1 kn i bi, ali ovo sada je previše..
Neznam čemu ovolika euforija al dobro …nek se ljudi vesele..
Žao mi je što nisam zavrtio ovaj krug ( bio koncentriran na snho).
Bez da gatam iskreno ja nebih platio ovoliko novaca za ingr…po meni ne vrijedi ni blizu ove cijene..
Al tko sam ja da određujem cijenu.[emo_zacudjen]
Kolega, ni meni nije jasno odakle ovolika euforija, iskreno ne bih ni ja platio ni blizu sadašnjoj cijeni…možda tamo oko 1 kn i bi, ali ovo sada je previše..
[/quote]Ne zamjeram prodavacima na 3,30kn,treba imati hrabrosti prodati nesto sto ce za 10 dana vrijedi bar duplo.Puno vas je prodalo i nada se kupiti 20-30lipa jeftinije,hmm.Po nacinu pisanja vecina forumasa prodala je dio ili sve i nadaju se uci nize.Vidjeti cemo ali sigurno necete svi stici.Kolega invest samo vi slusajte doticnog,zar vam nije dovoljna glupost koju je napravio na snho.
INVEST bi za kunu i nešto kupio a za koliko bi prodao??? onda ti nebi bila sadasnja cijena velika. ajde kolega pričaš priče jes si se negdje gadno zeznuo u toj svoj svojoj računici!!!
Ja ne kuzim cemu stalno i stalno govorenje kako je sve lose a konacno je prosla dionica 3kn???
Ja sam prodao na 3 30 i past ce na 2,80. Oni koji razumiju burzu vide efekt KSST samo sporiji logično zbog većeg obima dionica. Dionica će rasti to je sigurno baš kao i moja danasnja zarada. Nikom nagovor na nista…
Ajde ne nasjedajte na provokatorske fore.Normalno da oni koji nemaju zazivaju pad a oni koji posjeduju dionice zele rast.Poanta je da stecaja vise nema!!Zapamtite ovo i promislite koliko ce vrijediti dionica za godinu,dvije.Ocito je da slijedi dobivanje poslova u narednom periodu,arena vraca dugove.Ne vidim sto je tu upitno.Rast svima odgovara,a ocekivati da ce se ovo vratiti na stecajnu cijenu je u najmanju ruku smijesno.Korekcija cijene je moguca ali ne jos,dugorocno cisti rastuci trend.Shvatite to.
Kako je prošla PSN sad imamo situaciju da ćemo i bez eventualno dobivenih novih poslova imati pozitivna izvješća u narednim kvartalima (možda ne odmah ovo za 4Q) ali sva ostala ubuduće svakako da, što nas dovodi o tog saznanja da će sa svakom objavom FI-a u budućnosti cijena dionice – RASTI!
PLUS, sa svakom objavom bilo koje pozitivne vijesti, cijena dionice će, pored toga – BRUTALNO RASTI!
UPAMTITE OVO ŠTO SAM SADA NAPISAO!
[emo_euro][emo_dolar][emo_funta] I NEŠTO MALO [emo_kuna] [emo_namigusa]
Vrijednost dionice jedva prešla 3kn, a svi sretni, svi prodaju, svi u velikom plusu bravo! [emo_beztona] Mislim da ima jako, jako puno onih kojima i dvostruka vrijednost od trenutne stvara ogromne gubitke.
Ajde ne nasjedajte na provokatorske fore.Normalno da oni koji nemaju zazivaju pad a oni koji posjeduju dionice zele rast.Poanta je da stecaja vise nema!!Zapamtite ovo i promislite koliko ce vrijediti dionica za godinu,dvije.Ocito je da slijedi dobivanje poslova u narednom periodu,arena vraca dugove.Ne vidim sto je tu upitno.Rast svima odgovara,a ocekivati da ce se ovo vratiti na stecajnu cijenu je u najmanju ruku smijesno.Korekcija cijene je moguca ali ne jos,dugorocno cisti rastuci trend.Shvatite to.
poanta.
Stečaja nema, samo ima predstečajne nagodbe.
Koja je razlika?
Tu neki stalno govore da Ingra ne vrijedi 3 kn. Pa zar je cijena dionica na burzi vrednuje po trenutnoj vrijednosti? Ako tako kupujete dionice jao si ga vama. Onda bi cijena Magme trebala biti 0 kn, jer trenutno ne vrijedi ništa. Ali gle čuda nije, jer tako tržište dionica ne funkcionira.
Sa navlakušama ili bez njih danas ce Ingra biti zasigurno najtrgovanija dionica. Vikend je pred nama i ulazak ili dokup danas ne neminovan…