Da nešto i ja napišem.
Makar u zadnje vrijeme gdje god nešto načrčkam odmah dionica padne 10%.
Kako sam dušom i srcem rogonja, optimist čak, nadam se da će te dragi Ingraši ubrzo biti na dvije znamenke.
Mislim da su imaoci ove dionice svaku kunu zaradili.[emo_cool]
e serislav, lutko moja…da li si ikada bio u ingr, u prizemlju na ulazu neka bakoca prodaje slike a tamo gdje bi trebali sjediti inžinjeri , sjedi neka agencija i još neka firma, ćak mi se ćini da ih je ubacila splitska banka koja ima 3 hipoteke na upravnu zgradu ingre
tehnika ti je odma preko puta pa pogleaj malo kojiko se košuljaša sa aktovkama, laptopima i tuljcima za projekte vrti oko tehnike a koliko oko ingre
[emo_cool]
Evo ja nadokupio, to vam je znak da izlazite jer zadnjih godinu dana kako imam puno sreće u ljubavi, nejde me ova burza, uvijek nadokupim na vrhuncu. Čim kupim počne padat.
PSN je pravomoćna u 2014.god.
Učinci su vidljivi u 4Q.
Uskoro će i službena objava…novih poslova, naravno kako u HR tako i u inozemstvu (šmrc u EUR-ima a ne u USD).
e serislav, lutko moja…da li si ikada bio u ingr, u prizemlju na ulazu neka bakoca prodaje slike a tamo gdje bi trebali sjediti inžinjeri , sjedi neka agencija i još neka firma, ćak mi se ćini da ih je ubacila splitska banka koja ima 3 hipoteke na upravnu zgradu ingre
tehnika ti je odma preko puta pa pogleaj malo kojiko se košuljaša sa aktovkama, laptopima i tuljcima za projekte vrti oko tehnike a koliko oko ingre
[emo_cool]
Naravno da sam bio, tamo mi je faks koji često posjećujem, lol.
Inače, ovakvi komentari su jedino motivirani željom da se kupi jeftinije. Ili je komentatoru toliko jako dosadno u životu pa se bavi glupostima. Što ipak mislim da nije. Jel tako?
BTW, kako netko lijepo peca na 3.20 već dobrih sat vremena. To su oni koji znaju. Možda je i jeff tu?
Imam jednu molbu za trejdere, tj. pitanje. Zašto se radi ovakva prodaja, kao sad viđena na asku. Kupljeno je po 2,28 a odmah se postavi neko na 5,27, a do tada mu se nije prodavalo? Nevjerujem da mu je cilj štopanje jer zna da će ga popapati. Zašto ide na takvu prodaju? Hvala.
Zna li netko tko je ovaj Dubravko Kos? Jeli on šef osječke ispostave Hrvatskih cesta? Hvala!
http://www.nasice.com/vijesti/43-zanimljivosti2013/4385-na%C5%A1ice-predsjednik-uprave-hrvatskih-cesta-na-sastanku-u-na%C5%A1icama.html
Neznam čemu ovolika euforija al dobro …nek se ljudi vesele..
Žao mi je što nisam zavrtio ovaj krug ( bio koncentriran na snho).
Bez da gatam iskreno ja nebih platio ovoliko novaca za ingr…po meni ne vrijedi ni blizu ove cijene..
Al tko sam ja da određujem cijenu.[emo_zacudjen]
Kao što vidite u danas je prosječna rasla i završilo na prosječnoj. Scenarij od prije 3 godine je bio špekulantski a sada se vidi da je ibvesticijska kupovina.Ovo ce polako rasti.
Nakon 3 godine napokon sam na nuli sa ovom dionicom.
Bravo da barem ja imam takve zivce. Ja sam svoje prodao ali eto mene za koji dan opet kupiti :))))