Euforija će trajati par dana a onda natrag, kao i većina dionica na Zse, ovdje dugorocni imaju dionice 72sata
SEEbiz
Krajem listopada prošle godine Ingra je s alžirskom tvrtkom Cosider zaključila ugovor o projektiranju, isporuci i montaži hidromehaničke opreme za branu L’Ouldjet Mellegue u Alžiru vrijedan 24 milijuna kuna. Delegacija Ingre, predvođena predsjednikom Uprave Igorom Oppenheimom ovih dana boravi u Alžiru i tom je prilikom potpisala višemilijunski ugovor s dugogodišnjim partnerom, državnom kompanijom Cosider Travaux Publics, izvođačem građevinskih radova na izgradnji brana pod Državnom agencijom za vodne resurse. Ujedno, s čelnim ljudima alžirskih institucija razgovaralo se i o potencijalno novim poslovima u sektoru graditeljstva, energetike i trgovine.
Zapamtite ovo je bila stecajna cijena.Prije onih najava i spekulacija oko stecaja bilo smo na cck 10-15kn,tako da je lako moguc povratak na te razine a dalje cemo vidjeti kako bude vrijme odmicalo.Cvrste podloge za rast ima.
ovdje netko veći skuplja velike količine bez jakog dizanja cijene i pobire malima dionice na samom dnu…kad se te promjene za par dana pokažu u top10 više neće biti povratka na ovu jeftinoću nego će se ulaznica u ingru plaćati po 4..5…6 i više kuna
dajte ljudi šta brijete, kakvi novi ugovori, nema novih ugovora niti ih tehnički može biti a niti ih treba očekivati u skorije vrijeme jer Ingra nema pare niti za mito alžircima a bez toga nema niti posla nego eventualno samo kikiriki kao ovaj predmetni posao od 24M kn… ovo u seebizu je novinar, doslovce, samo prepisao dio objave ingre još od 27.10.2014[emo_vrtimise]
G. Invest, ne bi vas htio uvrijediti ali vaše pisanje je veoma indikativno. Znate li vi čime se INGRA bavi? Jeste li čuli da radi posao od 56M Eura- oko PETSTO MILIJUNA kuna??? Znate li u kojoj državi to radi? Čuvaj zdravlje.
Još jedan neuspjeli pokušaj vraćanja cijene. Ipak se potvrđuje rastući trend. Znate bila je 2kn, a sada je preko 55% od toga. Ako to nije rastući trend onda neznam što je. Mali zastoji na razinama 2,20, 2,50, 2,70, a tako će biti i negdje ovdje, ali rastući trend ide dalje. Objavom 4Q 2014, i dobrim izvještajem ide opet na sljedeće razine-moje predviđanje oko 4kn. Ljudi čuvajte zdravlje jer je ovo nekima veoma stresno, pogotovo onima koji su prodali oko 2,60 pa se nadaju povratku tamo da ponovo kupe jer su se zeznuli.
Moze li Ingra danas preko milijun kuna? Moze mozda biti i najtrgovanija na ZSE?
Euforija će trajati par dana a onda natrag, kao i većina dionica na Zse, ovdje dugorocni imaju dionice 72sata
Totalno se slazem, cijena danas cak i sa skoro 700 000kn ne ide povise 3,30, ja sam prodao svoje. I maleni trebaju nest zaraditi a ne samo veeeliki bijeli 😛
@ bodul ti bi trebao imati reality show 🙂
@belupo i MEGIDO1
da ingra išta vrijedi i da ima potencijala, prvo bi je preuzela Tehnika s kojom ingra dijeli upravnu zgradu ali kada je tehnika malo detaljnije snimila situaciju, samo je preuzela ingrine poslove u alžiru koje ovi nisu mogli odraditi i spasila ingru od gubitka ugovora i potpunog debakla, eto toliko o poslu 56M Eura- oko PETSTO MILIJUNA kuna
i MEGIDO1 od kuda tebi da će 4Q biti pozitivan, tek 4Q nema šanse da bude pozitivan i budi sretan ako gubitak bude ispod 10m kn da ingra zadrži bar 100kn pozitivnog kapitala
[emo_cool]
da ingra išta vrijedi i da ima potencijala, prvo bi je preuzela Tehnika s kojom ingra dijeli upravnu zgradu ali kada je tehnika malo detaljnije snimila situaciju, samo je preuzela ingrine poslove u alžiru koje ovi nisu mogli odraditi i spasila ingru od gubitka ugovora i potpunog debakla, eto toliko o poslu 56M Eura- oko PETSTO MILIJUNA kuna
i MEGIDO1 od kuda tebi da će 4Q biti pozitivan, tek 4Q nema šanse da bude pozitivan i budi sretan ako gubitak bude ispod 10m kn da ingra zadrži bar 100kn pozitivnog kapitala
Ovo je mrzitelj Ingre riječima i mislima kada može iznositi neistine na forumu bez trunke srama.
Ovo je zaista kruh sa sedam kora.
Samo vi prodajte. Ja sam jučer prodao nešto i skužio da sam se zeznuo.
Kakva mrtva Tehnika!?!? Tehnika je izvođač radova, a ne inženjering firma.
Ovdje je bitno projektiranje i ugovaranje, a ne burekologija od nalivanja betona.
Tržišna kapitalizacija Ingre po ovoj cijeni je manje od 6 mil. EUR. Presmiješno.
I to nakon riješene PSN!!
Što vi stvarno mislite da onaj tip iz Top 10 kupuje zato jer je slabo informiran?