i da, ovo sve više podsjeća na onaj rast od prije 3 godine, sa 3 kn na 11 kn u samo tjedan dana ! Novac u očimaPalac gore
svaki drugi post ,opet vas je previse nutra..[emo_naivan]
Znači podebljava se top 10. To je super. Idemo dalje!!!
netko je pokušao zaustavti rast nalogom od cca 50.000 komada…i…ostao bez njega u par sekundi! [emo_smijeh]
Kako ostao ako je “prosuo” po bidu?
Meni se uopće ne svida u 15 min 100 000 jer do kraja dana cijena padne barem pola od najvise. Dionica ima potencijal ali imam osjecaj da se non stop nesto ceka, kao dugotrajan porod hehe. Nije nagovor na nista.
Da, ali fundamenti ostaju! PSN je prošla i idemo dalje.
Doduše, imam nalog na prodaji i na kupnji. Spreman sam na sve.
Kako ostao ako je "prosuo" po bidu?
pa na 3,2 kn ostalo mu je 30.615 komada i to mu je počišćeno u komadu nakon što je nalog samo 18 sekundi stajao tamo. jasnije? [emo_smijeh]
kaj su jos nesto ugovorili u međuvremenu? Najs
http://www.seebiz.eu/zagrebacka-burza-ingra-i-dalje-na-meti-kupaca/ar-104079/
joda
Nešto takvo bi se moglo zaključiti, ali nadam se da će objaviti na ZSE.
pa lijepo ti piše u članku.akk su dosli do te info, to je drugi par rukava. a ako i objave na zse, ode to još malo
poanta je da nakon pravomoćnosti PSN sada Ingra može dobiti jamstvo ili bankarsku garanciju praktički u svakoj banci, a prije je to bilo gotovo nemoguće jer se nije znalo hoće li sve proći u redu sa PSN ili neće [emo_cool]
Po ovome ispada da je potpisan novi ugovor,u svakom slucaju biti ce jako zanimljivo.Povratak na ove razine je nerealno ocekivati,pogotovo ne s nekim vecim kolicinama jer je firma krenula u sasvim drugom smjeru sto se tice poslovanja.Svi ce se sloziti da su kratkorocne spekulacije moguce ali isto tako i da se trend promijenio,odlijepili smo se od dna i sad ce pomalo ali sigurno rasti.Bravo za ingru mada sam bio skeptik sto se tice ove kompanije.Slijede bolji dani kako za firmu tako i za dionicare.
bodul11
Vratio si nam se! Pa to je divno! Sretno!