@ invest
nisi realan ,nego neozbiljan -pričaj te priče o neisplaćivanju plaća i propaloj firmi negdje drugdje. Ako već imaš takvo mišljenje o Ingri koja je svrha tvog truda i kritiziranja?
Imam ovih dionica, i jako dobro poznam situaciju, jer imam dosta poznanika koji tamo rade! Katastrofa, spekulativna dionica!
5 puta si se danas posvađao sam sa sobom!
Koliko si izgubio na prodaji?
I po koliiko skupljoj cijeni si je opet kupio? [emo_smijesak]
Plan alžirskih javnih investicija za razdoblje od 2015. do 2020. previđa budžet od 262,2 milijarde dolara s fokusom na cestogradnju, stanogradnju, edukaciju, zdravstvo, izgradnju vodovodne mreže, energetiku i okoliš, pa su tu zemlju hrvatsko Ministarstvo vanjskih i
europskih poslova te HGK identificirali kao jednu od strateških za hrvatske izvozno orijentirane tvrtke.
Ingra je u četrdesetak godina kontinuiranog poslovanja na alžirskom tržištu realizirala investicijske projekte u vrijednosti većoj od 700 milijuna eura, a vrijednost aktualnih i novougovorenih poslova iznosi 94 milijuna eura, stoji u objavi Ingre na ZSE.
O ingri je bezpredmetno razgovarati. Kao prvo, ovo je trebalo otići u stečaj, i tada bi svi bili zadovoljni. Ovakvim raspletom nitko nije, niti ljudi imaju plaće, niti imaju posla, niti mogu dobiti bankovne garancije, a pritom su i zaduženi ko Grčka (tko je čitao tekst predstečajne nagodbe zna o čemu pričam)! A priče o poslu u Alžiru su gluposti, pa tamo je ratno stanje, od tamo je Strabag pobjegao, Bouyig prekinuo radove.Tko je čitao ppredstečajnu nagodbu zna i da su protiv Ingre podignute (zasad nisu riješene) tužbe drugih pravnih subjekata teške 847 mil kn. Pametnome dosta. A špekulanti vole ove dionice..
Promjena u top 10, pojačano za nekih 27 000 kom na prometu od 43 000.
Zašto ste na ovom forumu ako je o ingri bezpredmetno razgovarti.Kažete da imate info.iznutra bez ijednog dokaza.
glavni rizik kod ingre bio je da netko pokrene stečaj, a onda da PSN neće proći ili da će se nešto sa PSN zakomplicirati. jučer je potvrđena pravomoćnost PSN i više nema opasnosti od stečaja, ingra je sve dugove reprogramirala i okreće potpuno novu poslovnu stranicu.
Ingra je vlasnik Arene i trenutno te rate koje joj plaćaju grad zagreb i država idu banci za povrat kredita, ali za par godina kredit će biti otplaćen, a onda keš ostaje Ingri- radi se o preko 55 milijunakuna godišnje! također da podsjetimo i na posao u Alžiru od 56 mil EUR koji ide dalje, pa poslovi na obnovi brana u Iraku itd.
i sve to sad se može kupiti za samo 3 kn po dionici, a nekima je i to skupo?!? ne znam jeste li svjesni koliko bi mogle dionice ibgre vrijediti za par godina sad kad se ingra stabilizirala i kreće dalje? [emo_smijesak]
netko je pokušao zaustavti rast nalogom od cca 50.000 komada…i…ostao bez njega u par sekundi! [emo_smijeh]
Prije skoro točno tri godine, cijena Ingrine dionice se digla s cca 4 kn na cca 13 kn u cca tjedan dana.
Mogli bi ponoviti tako nešto.
preko 100.000 dionica prometa u prvih 15 minuta!
i da, ovo sve više podsjeća na onaj rast od prije 3 godine, sa 3 kn na 11 kn u samo tjedan dana ! [emo_novac][emo_palacg]