INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakve špekulacije sa ovom dionicom…Ostavruje ogroman rast a na ničemu nije utemeljen. Dapače, ovo je trenutno nevrijedna vrijednosnica (kupnjom ove vrijednosnice se trenutno kupuje čisti dug-tj. kao da nekome poklanjate novce), a sve to u trenutko kad su gotovo sve nekretnine i dalje pod blokadom (čitaj u vlasništvu banaka), zaposlenici mjesecima ne primaju plaće, a posla nigdje nema na vidiku (a i neće ga ni biti dok je bonitet firme negativan)!
A dionica raste impresivno…Da čovjek ne povjeruje, pa tko ovo može kupovati??
@ invest
koja je svrha ovakvog komentara, jedino ta jer je netko shatio da je zakasnio kupiti pa sad pametuje
da rezimiramo, ako su nekretnine od banaka, dug praktički ne postoji -koje trgovanje dugom ???????

Ja sam samo realan..nije mi ni na kraj pamet, kao ni mnogima, kupovati INGR-R-A..Ona je davnih dana doživjela debakl i propali su..To treba prihvatiti!

sutra bi trebalo biti još zanimljivije jer će se u trgovini priključiti i oni koji preko dana ne gledaju što se događa na burzi nego kad pročitaju na kraju dana što je bilo onda drugi dan reagiraju -da li će sutra cijena gore ili dole -vidjet ćemo

Kakve špekulacije sa ovom dionicom…Ostavruje ogroman rast .Da čovjek ne povjeruje, pa tko ovo može kupovati??
ovakvi kupuju na vrhu..
onda je pad neutemeljen …

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kolega invest ako je ingra bezvrijedna,čemu trošiš svoje dragocijeno vrijeme na ovom forumu.prebaci se na forum neke po tebi vrijedne dionice.mi smo ovdje jer mislimo suprotno od tebe, a tko je u pravu, mislim da se danas vidi.pozdrav

Kakve špekulacije sa ovom dionicom…Ostavruje ogroman rast a na ničemu nije utemeljen. Dapače, ovo je trenutno nevrijedna vrijednosnica (kupnjom ove vrijednosnice se trenutno kupuje čisti dug-tj. kao da nekome poklanjate novce), a sve to u trenutko kad su gotovo sve nekretnine i dalje pod blokadom (čitaj u vlasništvu banaka), zaposlenici mjesecima ne primaju plaće, a posla nigdje nema na vidiku (a i neće ga ni biti dok je bonitet firme negativan)!
A dionica raste impresivno…Da čovjek ne povjeruje, pa tko ovo može kupovati??

Lažeš ko pas….plače se dobivaju redovito …poslovi se rade vani..i tako dalje ..

firma jako dobro stoji! likovi poput ovoga me neće razuvjerit! samo mi nije jasno kakvu on potrebu ima popljuvat nešto što ga ne zanima niti je u tome?! pozz

Imam ovih dionica, i jako dobro poznam situaciju, jer imam dosta poznanika koji tamo rade! Katastrofa, spekulativna dionica!

zasto ih imas onda….. ako bas nist nevalja kaki si naveo gore vislje u postu…. makar je to tvoja stvar al cisto me zanima…. da naucim i o toj pojavi..

pepe7

Danas ministrica davala izjavu kako se nisu mogli dogovoriti s gradevinarima tj bankama oko otkupa stanova i da su sukladno tome odlucili gradnju POSa. Takoder da ce dio stanova u prodaju a dio u najam i to po jako povoljnim uvjetima, drzava ide i dalje graditi a interesa ima posebno u ZG i Splitu…..i kako je ovo dobro za INGRU ako nece dobiti poslove tj. nije ih dobila u ovim fazama ulaganja.
Imam INGRU i vjerujem u sposobnost I.O. ali i u stalne spekulacije oko istog…..Daj Boze da se vratimo na razine 20+

Kolega invest.. Prvo kazes da je ovo bezvrijedna dionica i da ni u ludilu nebi ulagao u ingru a potom tvrdis da imas dionice ingre… Daj se dogovori sam sa sobom il valja il nevala dionica… Mislim da di jadan s ovakvim pisanjem.. Jedina istina je da nemas kesa za kupnju a vidis da cijena bjezi pa si ocajan.. Al to ne treba biti razlog da ovako pises… Jadno jako jadno… Cak mi te zao….

Ajme opet Vaša natezanja, činjenica je da je dionica probila 3kn-konačno. Moje predviđanje da će se umjetno i dignut do 7-8kn pa naglo pasti na 3, pa će naš veeeeliki bijeli sve pokupovati i smijati se sam u svom dvorcu blizu Visoke ulice 🙂

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

I ovako vam je ova cijena bila zbog spekulacije o stecaju,posto se stvar potpuno okrenula ne vidim razlog povratka na 3kn.Osobno predvidjam jaci rast prema 10kn a potom stabilizacija oko 5-6kn.Ljudi su gladni ovih dionica,a ovaj proboj 3kn sve vam govori.Do izvjesca ce svakako biti jako turbolentno,ako uleti poslije jos kakav “neplanirani”poslic ode ovo.Ljudi stecaja vam vise nema,firma ce prije ili kasnije dobiti novi posao,razmislite dobro o tome!!

New Report

Close