INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na stranicama fine novi dokument pod naslovom:
Ostalo – pravomoćnost rješenja o sklopljenoj nagodbi

Da, to je izgleda to! Vidjet će se efekti PSN u FI za 2014, a to znači BVPS preko 6 kn. I to bez prodaje stanova!

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Šta dolaze bolje vijesti , cijena ni makac.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Ili kako bi rekli: Još jedna ovakva pobjeda i mi smo na koljenima.

Na stranicama fine novi dokument pod naslovom:
Ostalo – pravomoćnost rješenja o sklopljenoj nagodbi

Molim link, na ovom nisam to nasao:

http://predstecajnenagodbe.fina.hr/pn-public-web/predmet/search_page?page=0&_HDIV_STATE_=10-20-3EA548BABC2CA6174F71FCDC909C728B

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Izvoli druže dalmatinski!

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

I uz potvrđenu predstečajnu cijena se nije makla sa 2,7 kuna

@ S mene uopće ne čudi sto nije narasla ipak se treba malo nakesati i cekati. Ove dionice i bavljenje istima nije nista drugo nego igra zivaca 🙂

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Nema puštanja s lanca dok se ne prikupi dovoljna količina ili dok se mali ne opamete i shvate koliko firma zaista vrijedi. Samo Arena vrijedi više, a gdje je ostalo

neće uvijek biti ovako.

Ne mislite valjda da je slučajnost da to iz Ingre nisu objavili na svojim stranicama niti poslali kao obavijest na ZSE. Eto samo jednog razloga zašto se udružiti i imati svoj glas(samo da i on ne postane špekulativan prema malim dioničarima), na njihovu štetu.

neće uvijek biti ovako.

@Megido1
Nemoguce je ocekivati rast na prometu “bez prometa”, pustanje s lanca kad se milijunceki budu vrtili![emo_namigusa]

Milijunceki će krenuti 13.02.2015. kad se obajvi FI s uračunatim svim pozitivnim efektima:
1. PSN
2. Stanovi
3. Radovi vani
Samo tad će biti malo kasno za ulazak jer bi na 3.50-4.00 već mogao početi jači otpor prema izlasku. To naravno govorim kratkoročno, jer dugoročno mislim da je dobro držati, bit će tu i dokap, svježa lova itd.

@Megido1

Nemoguce je ocekivati rast na prometu "bez prometa", pustanje s lanca kad se milijunceki budu vrtili![emo_namigusa]
A ja mislio trgovanjem po 1kom ili 15 najviše!. Pa logično je da će se vrtiti milijuni, ali sve u svoje vrijeme. Biće dovoljno nakon akumulacije dignuti preko 3, a nakon toga će mnogi mali navaliti ko muhe i eto nas na 4-5 u tili čas. Tamo opet plan,,,… Tako bi ja to,…

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close