Na stranicama fine novi dokument pod naslovom:
Ostalo – pravomoćnost rješenja o sklopljenoj nagodbi
Da, to je izgleda to! Vidjet će se efekti PSN u FI za 2014, a to znači BVPS preko 6 kn. I to bez prodaje stanova!
Ili kako bi rekli: Još jedna ovakva pobjeda i mi smo na koljenima.
Na stranicama fine novi dokument pod naslovom:
Ostalo – pravomoćnost rješenja o sklopljenoj nagodbi
Molim link, na ovom nisam to nasao:
Izvoli druže dalmatinski!
I uz potvrđenu predstečajnu cijena se nije makla sa 2,7 kuna
@ S mene uopće ne čudi sto nije narasla ipak se treba malo nakesati i cekati. Ove dionice i bavljenje istima nije nista drugo nego igra zivaca 🙂
Nema puštanja s lanca dok se ne prikupi dovoljna količina ili dok se mali ne opamete i shvate koliko firma zaista vrijedi. Samo Arena vrijedi više, a gdje je ostalo
Ne mislite valjda da je slučajnost da to iz Ingre nisu objavili na svojim stranicama niti poslali kao obavijest na ZSE. Eto samo jednog razloga zašto se udružiti i imati svoj glas(samo da i on ne postane špekulativan prema malim dioničarima), na njihovu štetu.
@Megido1
Nemoguce je ocekivati rast na prometu “bez prometa”, pustanje s lanca kad se milijunceki budu vrtili![emo_namigusa]
Milijunceki će krenuti 13.02.2015. kad se obajvi FI s uračunatim svim pozitivnim efektima:
1. PSN
2. Stanovi
3. Radovi vani
Samo tad će biti malo kasno za ulazak jer bi na 3.50-4.00 već mogao početi jači otpor prema izlasku. To naravno govorim kratkoročno, jer dugoročno mislim da je dobro držati, bit će tu i dokap, svježa lova itd.