INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma to je super, i ja bi volio da je tako, ali onda će se vjerovatno ići na reverse stock split, 1:2 ili tako nešto, jer nema smisla da netko pljune lovu i onda ima 33%. Tu naprosto nešto fali, a ne žele nam reći.
Mene svrbi druga varijanta, a ta je da se ide management buy out kroz dokap, tj. da upravnik i ekipa izvade skrivene mračne milijunčeke i podebljaju se, opet im treba reverse stock split za postizanje značajnijeg udjela.
Bit će zanimljivo, ali u svakom slučaju nećemo izgubiti. Firma ide dalje.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

revers stock split nije dobar za nas male dioničare

izgleda da se izvlacimo samo strpiljivo ovo ce rasti 500-600% nije nagovor na kupnju ni prodaju al ispod 10 se nece dokapitalizirati a do 10kn nam je 400% pa ko misli neka uleti dok nje kasno

Da mi je znat tko još uopće kupuje dionice ove firme…
Ovo se kupovalo 2005. godine po 2000 kn, a prodavalo krajem 2007. po 60.000 kn…tada je to bio posao….

Oni koji ocekuju isti scenarij…

vrijeme će pokazati svoje! kome je bilo jasno a kome nikad ni neće biti!!!

Da mi je znat tko još uopće kupuje dionice ove firme…
Ovo se kupovalo 2005. godine po 2000 kn, a prodavalo krajem 2007. po 60.000 kn…tada je to bio posao….
Ma ti ih kupuješ. Samo nešto sve slabije prosipanje po bidu pa želiš malo pokrenuti. Do 19.2. i 4Q će samo rasti, a tek nakon toga…
PS: Moglo bi se 2025 pisati o godinama 2015-2017. Znate onu, povijest se ponavlja. Pozz svima i sretno=pametno.

neće uvijek biti ovako.

Tko proda jednu (1) dionicu vrijednu 2.70 kn? 🙂

nije sve tako crno

Jadne navlakuše…1 kom…15kom. Eeee treba je vratiti na x100

neće uvijek biti ovako.

nema vise po 2,6x malo podignite ako zelite

Na stranicama fine novi dokument pod naslovom:
Ostalo – pravomoćnost rješenja o sklopljenoj nagodbi

sve nesto stizu dobre vijesti za ovu dionicu pa sta je to redovni pesimisti????????????

New Report

Close