INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

doći će ona možda na 50% od slavne cijene samo na koji način??? cijepanjem dionica i pljačkom???

top 10 podebčjao sta to sad znaci???????

ovo su jako dobre vijesti nominala na 10 znaci brise se 135milje duga prodani stanovi,lo bi moglo biti jako dobro, sta vi mislite ?????????

sve je to super samo hoće li se to odraziti na cijenu ili neće?!
ali sve u svemu ako je to istina vijesti su odlične!

O kakvim to vijestima pričate? Molim fill me in, nisam bio za kompom neko vrijeme.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

nisu nikakve vijesti komentiram da su nominalu stavili na 10 kn pa komentiramo sta to znaci ,dali vi imate kakvu ideju?????????

mozda bude dokapitalizacija po 10kn ispod nemoze biti a do 10kn je 300% rasta dali je moguce takav scenari???????

Nominala ustvari ne postoji, 10 kn je kvocijent temeljnog kapitala i broja dionica, a to nije isto. Iako, iskreno, ne znam koja bi to sad bila bitna razlika.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

mozda bude dokapitalizacija po 10kn ispod nemoze biti a do 10kn je 300% rasta dali je moguce takav scenari???????

Sve je moguće. Već sam svojedobno napisao da dokap od 135 milja kn za 50% + 1 dionicu nije previše s obzirom na reference i trenutno ugovorene poslove, pogotovo ako dokapitalizant onaj Rus koji zna što bi s firmom.

A moguć je i reverse stock split. Ne košta ništa, a dokap ispadne puno manje. Iako, to bi se kosilo s posljednjom odlukom skupštine o tom pitanju, ali to je ionako samo komad papira.

vidim da se vi puno razumijete u te stvari po vasem misljenju i iskustvu kako ce se kretati cijena iducem razdoblju??????”’

ingra je opet na nogama i to je naj bitnije za pozitivno razmišljanje ulagača!!!

mozda bude dokapitalizacija po 10kn ispod nemoze biti

naravno da može kad ingra nema nominale…a i da ima, to ništa ne mijenja…evo OPTE ima nominalu 10 kn, dokap je bio po 10 kn, firma čak radi sa +, a cijena na burzi je 3,x kn

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

New Report

Close