INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Efekt: prihodi od pozitivnih tečajnih razlika (čitaj: financijski prihodi)

Moguće i vjerojatno veći od negativnih tečajnih razlika 🙂

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

27. 10. 2014 su objavili da u Alžiru imaju 94m eura ugovorenih poslova pa ako ugovaraju u dolarima to je trenutno oko 104m eura ugovorenih poslova plus što je eur porastao u tom periodu u odnosu na kunu. A negativne tečajne su pokrivene s Arenom koja je ugovorena u eurima.
Danas je dolar skočio 2% prema euru.

27. 10. 2014 su objavili da u Alžiru imaju 94m eura ugovorenih poslova pa ako ugovaraju u dolarima to je trenutno oko 104m eura ugovorenih poslova plus što je eur porastao u tom periodu u odnosu na kunu. A negativne tečajne su pokrivene s Arenom koja je ugovorena u eurima.

BVPS INGR-R-A je ?! ako možda istog ne znate… uz malo dobre volje te izračunog znanja, imate info na ZSE: http://www.zse.hr/

http://www.poslovna.hr/lite/udruga-dionicara-ingra-zagreb/198419/subjekti.aspx

Da li udruga preuzima i pasivu????
Jedino ako kao udruga imate pravo da vas se financira iz
proračuna onda udruga ima smisla.

Hoće li danas HNB braniti kunu od udara?[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

koliko jos treba cekati da malo i mi krenemo dali ko zna 13,2 il prije vec mi dosadno cekati,ima ko kakvu ideju?????

BVPS INGR-R-A je ?! ako možda istog ne znate… uz malo dobre volje te izračunog znanja, imate info na ZSE: http://www.zse.hr/

o BVPS INGR-R-A možemo raspravljati nakon godišnjeg izvhešća, BVPS je iskazan kao takav, no nakon godišnjeg izvješća će realnije iskazivati vrijednost jer u predhodnom izvješću još nije bila PSN uključena tako da će pri sljedećem izvješću BVPS biti znatno drukčiji.

[/quote]

INGRA je na vrhuncu koštala 413 kn. Kakve su šanse da dođe na taj nivo? I pola od toga biće super.
Mnoge dionice na vanjskim tržištiama su čak i premašile maksimalu prije krize, dakle…

neće uvijek biti ovako.

bilo bi jako lijepo kad bi tjedan zatvorila iznad 2,70-2,75

Megido, bilo bi lijepo kad bi došla na 10%Ath

Ma INGRA radi, ima posla. Nju je kredit za Arenu bacio u težak položaj, a i oslanjanje na domaće poslove, ali evo pomalo će je Arena i poslovi vani izvući i vratiti na put stare slave

neće uvijek biti ovako.

koliko jos treba cekati da malo i mi krenemo dali ko zna 13,2 il prije vec mi dosadno cekati,ima ko kakvu ideju?????

13.2. je “danas” jer nikada ne znaš što donosi sutra osima ko sam ne stvaraš svoj svijet.

Tko zna čitati između redaka i promišljati izvan okvira, može biti siguran u svoje postupke. Svi ostali su prosjek.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

New Report

Close