kolega dajte napravite f stranicu ingra i svi ingrasi cemo se ulogoriti i svi cemo uvjek biti u kontaktu i moci reci tko sta misli???????
Poštovani, svojim nemalim udjelom u glasačkom pravu rado ću se pridružiti inicijativi. No ja bi najprije pričekao skorašnje izvješće. Ukoliko vidimo da se izvješćem na bilo koji način manipulira inicijativa treba u što bržem roku zaživjeti i djelovati. Mora se priznati da su protekle godine bile loše za ovaj sektor i da su mnogi završili sa ključem u bravi, a Ingra je preživjela na jedan dosta dobar način, vodeći poštenu nagodbu u kojoj nitko nije izgubio dijelove pošteno stečenih potraživanja. Perspektiva postoji i na dobrom je putu da se polako vraća na put stare slave. Teško da se upravu može kriviti za totalno špekulantsko trgovanje ovom dionicom, i rušenje na ovaj nivo. Istina je da su mogli te da trebaju biti više informativni prema javnosti i malim dioničarima jer tada bi špekulanti imali manje uspjeha.
Uglavnom podržavam inicijativu i rado ću joj se pridružiti kao dobroj pripremi da i mi “mali” imamo glas i uho tamo gdje se nešto zbiva i bilo bi dobro znati što.
Pozdrav dioničarima Ingre. ROH.
Pozdravljam inicijativu!
napravljena je grupa na f
vjerojatno ne smijem ovdje podijeliti link pa potražite
napravljena je grupa na f
vjerojatno ne smijem ovdje podijeliti link pa potražite
Moja isprika svima, prvo sam grupu napravio tajnom, ali tako ju nitko ne moze naci bez poziva. Ostavio sam ju otvorenom da se mozete ukljuciti. Tako da sada mozete koristiti onaj link.
Podsjećam vas da je na zadnjoj skupštini sve prošlo uz blagoslov ekipe koja sada traži osnivanje udruge.
Sada je već jasno da će izvješće nakon dugo vremena biti pozitivno…
obzirom da se u Hrvatskoj gotovo svakodnevno javlja potreba za osnivanje na 10-ke raznoraznih udruga, smatram da bi bilo lijepo sve objediniti u udrugu
HRVATSKI GRAĐANI, koja bi imala jedini zadatak, borbu protiv udruge POLITIČARI, sve ostalo je gubljenje vremena
bez obzira kakvo će biti izvješće, a vjerujemo da će biti pozitivno to ne mjenja naš položaj kao malim dioničarima za pristup informacijama. Da bismo to mogli po meni jedini način je da se udružimo u udrugu i na taj način da djelujemo. To je izbor svakog od nas, nikog se ne nagovara, a može se svatko zapitati da li se iza nekog od profila koji su protiv udruge ne krije netko kome nije u interesu grupiranje malih dioničara.
I za napomenu G. Ingracro ja jesam za osnivanje udruge i nisam bio na skupštini dio nikakve ekipe -to je moj osobni izbor i stav -nije nikakvo nagovaranje
Zanimljiva je činjenica koja pokazuje veoma veliki broj loših ocjena za one koji predlažu udrugu. Tko je protiv i zašto? Molim mišljenja. Hvala.