Predlažem da se skupi zainteresirana grupa dioničara za osnivanje Udruge dioničara kroz koju ćemo aplicirati u pravovremenim informacijama i odlukama Uprave.
Javite se privatnom porukom jer nam je cilj skupiti 20% suvlasništva kroz koje ćemo moći nešto napraviti.
Kolega Gmaz i Carek su "IN"
1. Otkud ti da je žalba riješena? Crvić u pravosuđu? ;-).
2. Stavio si me na ignore pa ti se ne mogu javiti, ali da, može, ja sam za informacije.
Kolega “Serislav”, na ignoru si odavno a ne mogu ispraviti grešku 🙂
Ako nešto napišem tada stojim iza toga. Nije nikada nagovor na kupnju ili prodaju već osobno mišljenje izvedeno iz logičnog sklopa. Ponekad pogriješim ali to je ljudski.
Vjerujem u ovu tvrtku kao i mnoge druge u Hrvatskoj te joj želim dobro.
Želim bolju transparentnost rada Uprave a ne informacije jednom ili dva puta sa Skupštine.
Zaključak: nisam u potpunosti zadovoljan sa potezima Uprave i s obzirom na slobodno vrijeme koje imam, želim okupiti ljude koji su istomišljenici i koju mogu na Skupštini osporiti odluke koje ne idu u korist malih dioničara.
Kod eventualne dokapitalizacije po 20,00 kuna biti će prvi pravi test na kojem moramo svi skupa poraditi ako ne želimo da nas se ošteti.
Kolega "Serislav", na ignoru si odavno a ne mogu ispraviti grešku 🙂
Možeš. Klikni si na profil pa pod Prijatelji/Ignorirani klikni na X kod imena kolege kojeg želiš maknuti sa ignore liste.
Kolege dioničari, pridružite se inicijativi kolege Fortune i prikupimo što više zainteresiranih dioničara kako bismo osnovali Udrugu i transparentno razgovarali i pregovarali o našoj Ingri sa Upravom.
Pozdrav
I ja se slažem da idemo u osnivanje udruge, i sam o tome razmišljam neko vrijeme s obzirom da mi mali dioničari ne raspolažemo s dovoljno informacija. Nadam se da će nas se okupiti dovoljan broj.
bojim se da nečete puno saznati , objavljuju ono šta moraju, a ovaj rast u petak mislim da nema veze sničime, ekipa je nakon dobrih vijesti podigla cijenu dalekovoda pa su izišli i isto mislili napravit i na Ingri al nije išlo.
Mislim da je bitno da se organiziramo. Podržavam inicijativu i pozivam sve da naprave isto.
Puno je ovdje malih dioničara, a odluke donose oni koji sveukupno nemaju ni 30% vlasništva. Tako da se čini da ovdje i postoje samo ”mali” dioničari.
Skupiti ćemo dovoljan broj dioničara. Za mjesec dana nova stranica.
I dionica će biti bolje pozicionirana, vjerujte mi.
MANTE
Dobrodošao u klub.