Svaka moja ocjena je obrnuta kada kazem da će cijena rasti onda ona padne dodatnih 10 lipa. E sad prognoziram najgoru moguću ocjenu pad na 1,5 kn i nadam se da ce to djelovati uduplo obrnuto :)))
Haloooo! Gdje ste svi nestali? Već smo se vratili sa skijanja, kaj ne. Ovdje ništa novo a mislim da će tako i ostati do desetak dana prije izvješća za 4Q iliti za cijelu 2014. Biće to sve dobro. Pozdrav svima.
Haloooo! Gdje ste svi nestali? Već smo se vratili sa skijanja, kaj ne. Ovdje ništa novo a mislim da će tako i ostati do desetak dana prije izvješća za 4Q iliti za cijelu 2014. Biće to sve dobro. Pozdrav svima.
Kad ide sezona izvjesca?
Kad ide sezona izvjesca?
[/quote]Između 15.2.-28.2. će biti objavljeno. Uskoro će objaviti raspored za 2015.
Očekujemo s razlogom pozitivno izvješće.
Cijena proizvodnje + pokriće rashoda i očekivana dobit (čitaj: marža) + učinci PSN-a (vjerojatno 1Q 2015, ali nikad se ne zna, pogledajte presedan kod Magme).
S obzirom na zbrojeno 2+2 = 5-1 pozitivno gledište (dokazano da pozitivci imaju manje srčanih i moždanih udara od pesimista).
Ugodan dan svima!
Povecanje prometa na svim dionicama,crobex opet u plusu.Tu bi se moglo preliti nesto spekulativnog novca i ovo gurnuti jako visoko.Imamo par pozitivnih stvari,situacija je daleko od stecajne a cijena je i dalje stecajna.Uglavnom cekam proboj 3kn,moglo bi to biti neocekivano.Cekam proboj onda cu vam se pridruziti ako stignem uletiti.Ps. Imam nesto sitno dionica ali ozbiljniju kupnju mislim oszvariti kad se potvrdi trend,lp
Ovdje se napetost osjeća preko neta.Biti će zanimljivo gledati kad krene rasti jer imam osjećaj da ih jako puno čeka potvrdu trenda.Jedna dobra vijest ovo leti jako visoko
U većini slučajeva na ZSE-u odmah nakon smanjenja temeljnog kapitala vrši se i dokapitalizacija dotične tvrtke.
Mene živo zanima na koji će trik ovdje biti izvršena dokapitalizacija kada je trenutna cijena 2,5 kuna a zakon kaže da je najmanja cijena u dokapitalizaciji 10 kuna, čak i za firme koje su bez nominale kao što je ovdje slučaj.
Ima li itko neku suvislu ideju u tom pogledu, jer je preočito da se ovdje nešto takvo sprema.