INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moram stati u obranu starog prijatelja nathana47 , naime šta je, kada on piše na Ingri , ciejna uvijek vrtoglavo raste, pogledajte malo arhivu.
Nathane47 piši ne daj se smesti.[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Moram stati u obranu starog prijatelja nathana47 , naime šta je, kada on piše na Ingri , ciejna uvijek vrtoglavo raste, pogledajte malo arhivu.
Nathane47 piši ne daj se smesti.[wink]

Pa nije mi ni cilj srusiti cijenu dionice, sacuvaj Boze… ja samo trazim najtalentiranije racunovodstvene muljatore, a brijem da su ovi kaj slazu Ingrin izvjestaj ono – top of the line… pa eto, ako neko poznaje nekog od njih posalje broj mobitela il nes na pm [thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Vidjet češ uskoro izvještaj preko 700 milja kuna prihoda, u odnosu na 380 prošle godine itd.
Kaj to nije OK?
Skoro duplo više kaj ne?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

385 01 878 3221, Kucni 22393

Ili utipkaj u svoj mobitel

N-e-m-a-m l-o-v-e z-a 1 I-N-g-r-u

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

385 01 878 3221, Kucni 22393 Ili utipkaj u svoj mobitel N-e-m-a-m l-o-v-e z-a 1 I-N-g-r-u

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

plavi: ” Moram stati u obranu starog prijatelja nathana47 , naime šta je, kada on piše na Ingri , ciejna uvijek vrtoglavo raste, pogledajte malo arhivu. Nathane47 piši ne daj se smesti.[wink] ” Pa nije mi ni cilj srusiti cijenu dionice, sacuvaj Boze… ja samo trazim najtalentiranije racunovodstvene muljatore, a brijem da su ovi kaj slazu Ingrin izvjestaj ono – top of the line… pa eto, ako neko poznaje nekog od njih posalje broj mobitela il nes na pm [thumbsup]

Poslao sam ti ja. Kad vec si siguran u to sto tvrdis, prijavi ih, stani imenom iza vlastite prijave[tongue]

A ak ne znas ispuniti poreznu prijavu… a joj… pa kaj radis na burzi?

PS. nemam Ingru

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

385 01 878 3221, Kucni 22393

Ili utipkaj u svoj mobitel

N-e-m-a-m l-o-v-e z-a 1 I-N-g-r-u

Hehe vidis plavi kak blueman ima smisla za humor, al da moram birat izmedju vas dvojce ja bih ipak radje odabrao tebe za frenda… ipak si ti njemu uvalio svoje preskupe dionice INGRE, a ne obrnuto… dakle ti imas pare a on smisla za humor… svi znamo ko je u toj situaciji favorit [thumbsup]

blueman: ” 385 01 878 3221, Kucni 22393 Ili utipkaj u svoj mobitel N-e-m-a-m l-o-v-e z-a 1 I-N-g-r-u ” Hehe vidis plavi kak blueman ima smisla za humor, al da moram birat izmedju vas dvojce ja bih ipak radje odabrao tebe za frenda… ipak si ti njemu uvalio svoje preskupe dionice INGRE, a ne obrnuto… dakle ti imas pare a on smisla za humor… svi znamo ko je u toj situaciji favorit [thumbsup]

Ingra je favorit[thumbsup]

blueman: ” 385 01 878 3221, Kucni 22393 Ili utipkaj u svoj mobitel N-e-m-a-m l-o-v-e z-a 1 I-N-g-r-u ” Hehe vidis plavi kak blueman ima smisla za humor, al da moram birat izmedju vas dvojce ja bih ipak radje odabrao tebe za frenda… ipak si ti njemu uvalio svoje preskupe dionice INGRE, a ne obrnuto… dakle ti imas pare a on smisla za humor… svi znamo ko je u toj situaciji favorit [thumbsup]

Ma daj uvalio sam mu samo par komada, to mi je škola. Uvalio bi ja puno više, imao sam nos, ali sam sentimentalno previše vezan za Ingru , a to nije dobro (sentiment kod ulaganja )

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ja bi opisao ingru kao najvrhunskiji balon na svijetu na kojem se itekako da zaradit dobre novce!

kad puca puca da si propucaš glavu, kad raste raste muški!

žao mi je što je nisam kupio ispod 40 iako sam svakodnevno aktivno razmišljo o tome! [lol]

Ma daj uvalio sam mu samo par komada, to mi je škola. Uvalio bi ja puno više, imao sam nos, ali sam sentimentalno previše vezan za Ingru , a to nije dobro (sentiment kod ulaganja )

Eh da, dobar izbor rijeci – “uvalio”, covjek bi rekao kako o njoj pises da si mu je – “poklonio”… al siguran sam da blueman to cijeni, tja i ja bih mu rado izvan burze poklonio koju po 65.000 kuna, ak je zainteresiran [thumbsup]

plavi: ” Ma daj uvalio sam mu samo par komada, to mi je škola. Uvalio bi ja puno više, imao sam nos, ali sam sentimentalno previše vezan za Ingru , a to nije dobro (sentiment kod ulaganja ) ” Eh da, dobar izbor rijeci – “uvalio”, covjek bi rekao kako o njoj pises da si mu je – “poklonio”… al siguran sam da blueman to cijeni, tja i ja bih mu rado izvan burze poklonio koju po 65.000 kuna, ak je zainteresiran [thumbsup]

Uvalio zbog sadašnje cijene , šta je , realno po meni vrijedi trenutno preko 70 000-80 000 usporedi fundamente sa sektorom, a nakon petka ..bumo vidli.
[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close