INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaš link …

Prepozbaje li se netko u ovoj priči ?

o tome ovdje pišemo već nekoliko godina, tko ih ima snage prozvati, premijer, predsjednik, Hrelja, ma svi šute kao p..de, platili su Todoriću Ledo 8000, dok je na burzi bio 4500, dok umirovljenici kopaju po kantama i kontejnerima za smeće, a za mirovine se još uvijek zadužujemo

KAD CE Q4 DALI KO ZNA??????

KAD CE Q4 DALI KO ZNA??????

Izvještaji su ti uvijek 30. ili 31. u prvom mjesecu nakon dotičnog kvartala. Zadnji dan.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

HVALA VAM KOLEGA I STA SE OCEKUJE DOBROM IL LOSE IZVIJESCE?

HVALA VAM KOLEGA I STA SE OCEKUJE DOBROM IL LOSE IZVIJESCE?

1. Efekti PSN izgleda još uvijek neće biti vidljivi (veći BVPS itd.) jer VTS nije riješio neku žalbu. A možda i hoće. Jednostavno ne znam niti da to uopće jest tamo i pod kojim brojem itd. Nemam informacija pa neka me netko upotpuni.

2. Trebala bi biti vidljiva prodaja hrpe onih stanova.

3. Trebala bi biti vidljiva realizacija bolnice u Alžiru, intenzivnije nego dosad.

Inače, ne znam, možda bude odlično, a možda i ne. Kad bi znali ovo ne bi bila špekulacija nego ulaganje. E sad ti vidi. Ja držim dionicu, imam target, i s obzirom da je firma preživjela, ima posla, nadam se dobrom.

Pozdrav!

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

i ja se nadam da ce gore imam nesto dionica ,zato i pitam drugo misljenje ,hvala vam kolega

Mislim da je godišnje tek na kraju 3. mjeseca.

pad cijene nafte je jako dobro trenutno za posrnulo graditeljstvo mogu se ostvariti velike ustede a to znaci i vecu zaradu ,a i za opcenito gospodarstvo ce profitirati ,

pozdrav,

evo da se nadovežem na temu kad će izvještaj za 4 kvartal, a u jedno i godišnji izvještaj. Može se vidjeti na ZSE pod izvještaji.
računajte da će biti otprilike sredinom 2 mjeseca, tako je bilo do sad
http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=INGR-R-A
slažem se sa g. Serislavom da će u ovom izvješču biti vidljivi i prodani stanovi i bolnica, rezultat PSN i vjerojatno još neki prihodi koje nisam spomenuo.
Moj je osobni stav da bi izješće trebalo biti dobro i pozitivno, a koliko vidjet ćemo sredinom 2 mjeseca

Ja osobno ne vjerujem da će izvješće bit pozitivno jel bi bio veliki skok cijene dionice, a kod nas se izvješća mogu napraviti prema potrebi

pa kome je u interesu lose izvijesce??????????

Možda i vama, pisali ste da bi još kupili, pa bolje vam je onda po2,5 nego po 4 kn

New Report

Close