INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svim dioničarima i onima koji će to postati želim sretnu i uspješnu 2015. Vrijeme je za oporavak i nadamo se najboljem.

nije sve tako crno

SRETNA NOVA SVIM INGRASIMA NADAMO SE DA CEMO OVU GOD NESTO ZARADITI NA INGRI,SRETNO

Svima sve najbolje u 2015, dobrih vijesti i pametnih odluka.

P.S.
Čini mi se da je kolega calypso u pravu što se tiče PSN Ingre, postovi od prije koji mjesec, što hoće reći da se efekti PSN moraju vidjeti u idućem FI, zato jer žalba ne odgađa izvršenje, kao niti upravni spor.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Sretna Nova 2015 svima nama! Nadam se makar povratku gubitaka za mnoge, uključujući i mene ;-)…

Sretna Nova svim Ingrašima!!!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Jutro 2,48 sada skoro 2,70 ima ona pjesma igre bez granica :))) Sve burze vani su zalene pa ćemo tako valjda i mi!

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Svima želim Sretnu i uspješnu Novu Godinu !!!
Mislim da će nam ova godina konačno donijeti pozitivne trendove na INGRI i da ćemo konačno nešto i zaraditi na njoj.
Prvi dan pokazuje nam i po nalozima za kupnju kako bi mogli vrlo brzo imati i zadovoljstva na INGRI kad smo ga već toliko čekali

Nemam bas nesto ovih dionica,ali po svemu sudeci tu bi moglo biti rasta.Prikljuciti cu vam se oko 3kn ako probijete,do tada strpljenja…

Vaš link …

Prepozbaje li se netko u ovoj priči ?

Ingroman, da, to je ta priča koja se vrtila i za koju bi netko stvarno trebao odgovarati. Pogledaj PBZ Bond Fond koji je 2011 u par tjedana pao preko 20 20%, a obveznički fond, molim te lijepo. Tajna tog velikg uspjeha? Imali su hrpu wc papira zvanog obveznie Nexe grupe i Ingre.

Ali dobro, to je stara priča i nema više veze s poslovanjem ove firme u budućnosti.

Svejedno, uvijek gledati gdje i kada ulažeš pare.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ja nisam profi ulagač ali onako sa strane gledajući EU i Hrvatska su van recesije u 15, u svijetu manje više nema rata, prošle su PSN, bilanca firme je da su dugovi manji od prihoda i imovine, prihodi sigurni sto se tiče arene. Kako se ne zapitat je li razvoj svijeta moguc bez novih brana, bolnica itd? Ne razumijem, a posebice ne razumijem gledajuci ove reference i cinjenicu da je u 14 zavrsena bolnica Gostivar i Tetovo??? Ako sad FI ne bude u plusu ja ne znam kad će bit…

http://www.ingra.hr/index.php?page=references

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Vaš link …

Prepozbaje li se netko u ovoj priči ?

Nije problem što su mirovinci kupovali na vrhu jer u to vrijeme su svi “purani” letjeli. Za mene je veća enigma što su ti isti mirovinci na kraju to kupljeno po iznad 60 tisuća kuna po dionici rasprodavali i po 3 kune.
Kao da su namjerno ili pod nečijom direktivom uništasvali domaće građevinare.

New Report

Close