INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U VL Igor govori o budućnosti Ingre

takav intervju je imao i na 20 kn, ili ćemo nazad ili na 0,20?[emo_zacudjen]

vezano uz intervju u VL -rečeno je i da se priprema natječajna dokumentacija za nove poslove u Alžiru i Iraku -kod njih to ide puno brže nego kod nas. Prođe i po nekoliko godine da se projekt ne pomakne s mrtve točke.
Mislim da bi o rezultatima nekih od natječaja mogli čuti već u narednim mjesecima.

[/quote]
Znači da je problem i dalje isti. Vani posla ima napretek ali banke i dalje financiraju samo državu. Zato ih HNB i ljubi!

Viaduktu to nije problem [emo_naivan]

http://www.business.hr/kompanije/oppenheim-najveci-je-problem-gospodarstva-sto-su-nam-banke-u-stranom-vlasnistvu

ma openhajm nas hrani ko budale, on je svojim odlukama i isisavanjem izprostituirao tvrtku, nije platio kooperante ni kamate, založio je svu zdravu imovinu i natuko 1,2milijardi dugovanja i sada su mu banke, država, i svi drugi krivi …dok se on i udružena organizacija parazita ne maknu, INGR nema niti minimalne šanse da opstane!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

[/quote]
Mislim da neće tako nisko na 0.20 kn.
Za mene vrijedi barem kunu i pol bez obzira na niski BVPS od oko .8 kn.
Svako neka dobro prouči sve nfo prije donošenja odlue.

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

KOLEGA PA TO SU VIJESTI IZ 2012 STA OBANJUJETE JAVNOST?????????’

pa nemres nis kupitt nevjerojatno ljudi dajte prodajte trebam jos 25000kom

Proroce1111 zadnja 3 tj samo se tebe citamo i stvarno zracis optimizmom (sam sebi)…ako toliko vjerujes u svoje ulaganje pa brate kupi vise tih 25000 komada cijena ce biti 2,80…pa nisi ti tu radi bureka…prodat ces po 500% kako ocekujes

prijetelju kupio 88000 komada al jos bi kad se propada da propadnem do kraja

http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/izmicu-nam-veliki-poslovi-jer-nas-banke-ne-zele-pratiti-978574

Opet padaju prometi , decki nije dobro , prije smo imali 100-300 tisuca kuna dnevni promet , zadnjih tjedana je do 50 tisuca maksimalno

New Report

Close