INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@prorok111

Kolega prorok,
INGRA sigurno nece ici gore jer ste je vi kupili.
A objelodavanje vase investicione “strategije” jos manje ide tome u prilog.
Meni je drago vas citam ali razmislite o tome da gubite na ozbiljnosti i ugledu pa sutra cak i carobni stapic da imate i u magicnu kuglu da gledate niko vam vise nista nece vjerovati [emo_zacudjen]

hvala kolega dedo cjenim vase razmisljanje

Kao da je mnogo bitno tko će biti vlasnik dionica i u kojoj količini ako cijena dionice poraste. Isto tako nije bitna ni nečija prosječna cijena.
Budućnost firme isključivo ovisi o budućem poslovanju i umiješnosti odnosno sposobnosti sklapanja novih poslovnih ugovora.
Sasvim je normalno da će tada neki zaraditi više, neki manje, a neki će i na cijeni od 10 kuna još uvijek biti u debelom minusu.
Pa tako je i na ostalim dionicama uvijek netko zarađuje više, netko manje, a netko gubi. Ponekad treba imati i veliku dozu sreće da se uleti u neku dionicu na vrijeme. Ako je prorok baš taj koji će imati više sreće od ostalih, onda čestitam. Meni je svejedno da li zarađivao Jozo, Pero ili Marija ukoliko i sam zarađujem. Pa nemogu sve dionice biti Vaše moraju i drugi zaraditi.
Tko vjeruje u rast neka čuva svoju imovinu a ostali neka se prebacuju pa koga od njih pogodi”sretna zvijezda”, čestitam mu!

Ma vidi ti projekt HE Ombla izašao iz ladice

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

HEP dobio novu šansu za projekt HE Ombla

Pa to je u biti obnovljivi izvor energije! Što je Ingra tamo radila, nacrte, studije?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/Fi7QmN7wdR5RwbFHlX685A==.pdf

neće uvijek biti ovako.

Opet nema love …
http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:2:542779685924501::::P2_SEC_CODE,P2_PROCESS,P2_PROCESS_VALUE:MTV5CW,10,3030

Investicijski fondovi polažu nade u oporezivanje štednje

Doći će nešto od toga i u dioničko tržište.

neće uvijek biti ovako.

društvo će uplatiti kamate čim zaradi na nekom poslu, tako piše u PSN

društvo će uplatiti kamate čim zaradi na nekom poslu, tako piše u PSN
Onda nisi čitao PSN

neće uvijek biti ovako.

Investicijski fondovi polažu nade u oporezivanje štednje

Doći će nešto od toga i u dioničko tržište.

samo u čarape i pod madrac, dok ne ode ova vlast nema ništa od ulaganja ni u šta, to je bar jasno

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Opet nema love …
http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:2:542779685924501::::P2_SEC_CODE,P2_PROCESS,P2_PROCESS_VALUE:MTV5CW,10,3030

I kaj bu sad??
Da ne misle možda izdat obveznice??
Sigurno bi bila pomama za njima…
a rekli su da imaju sve pod kontrolom…da vrve poslovima…para samo što nije…a evo sad nemaju ni za kamatu.
Ne znam vjerovao sam u oporavak premda je bilo škakljivo, ali sad ću rađe izići sa malim gbitkom nego prodavati kada rokne ispod 2 ćune.
Ovo nije nagovor nkoga na ništa , ekipa delajte sa svojim papirićima kaj god hoćete. ja se dajem sutra u akciju [emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

New Report

Close