INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

koji su to investitori kak jeos niste bankrotirali , da bi zaradili trebate riskirati, ak se toliko bojite odite u ht tm je nostop ista cjena i necete nis izgubiti

kolega dionica onoliko vrijedi kolikos e trenutno moze dobiti za nju drugim rijecima taj vas bv si okacite macku o rep to vam nekakve veze sa vezom nema, indgra ce za mjesec dana se prodavat po 4 kune htjeli to vi il ne vi se te je samni kupovati po 4 kn i to od mene vjeruj te mi , nije nagovor naq kupnju ni prodaju nedaj bog, kopovat cete po 4 sad samo plujte , a sad nista nje sigurno pa tak ni to

ja mislio da idemo na 2 kn a ono niko nece prodati bas ste neki.-

primjetio sam kolega, da puno bolje proričete prošlost, pa tko će vam sada prodati na 2,00 kn, to će tek biti na božićnom popustu[emo_smijeh]

Netko i danas pokušava cukati cijenu prema dolje ” ali nećeš razbojniče” neće mu uspjeti [emo_plazi]

primjetio sam kolega, da puno bolje proričete prošlost, pa tko će vam sada prodati na 2,00 kn, to će tek biti na božićnom popustu[emo_smijeh]
[/quote]
kako može dionica po 2 KN biti na popustu, ako su 2 KN = cca 2,5 Booka …[emo_vrtimise]

kako može dionica po 2 KN biti na popustu, ako su 2 KN = cca 2,5 Booka …[emo_vrtimise]

ovo nam je jako bitno [emo_palacg][emo_palacg][emo_smijesak][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

molim moderatora da otvori temu[b] BEAR MARKE[/b]T 2019-2020 godina

[/quote]
[/quote]
bit će popusta i slijedeće godine, ne mora se sve odmah dati

[/quote]
[/quote]
bit će popusta i slijedeće godine, ne mora se sve odmah dati
[/quote]
s obzirom na RAČUN DOBITI I GUBITKA , vjerovatno ste u pravu…
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=INGR-R-A

Opet svirka po jednoj žici i BVPS-u.

Dokle, kada nema efekta, sizifov posao, zar ne?

Razlika između cijene proizvodnje i prodajne cijene se zove bruto bobit.

Efekt PSN-a će biti realiziran u ovoj godini i ostatak ostaje znalcima za analizu.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

kolega dionica onoliko vrijedi kolikos e trenutno moze dobiti za nju drugim rijecima taj vas bv si okacite macku o rep to vam nekakve veze sa vezom nema, indgra ce za mjesec dana se prodavat po 4 kune htjeli to vi il ne vi se te je samni kupovati po 4 kn i to od mene vjeruj te mi , nije nagovor naq kupnju ni prodaju nedaj bog, kopovat cete po 4 sad samo plujte , a sad nista nje sigurno pa tak ni to

Proroče,
to što je vaš prosjek oko 4 kune ne znači da čete tu cijenu ikad i dobiti. Ima ekipe koje ima prosjek 30-40 i više kunapa su ili prodali sa gubitkom ili zaboravili na ovo. Vi se tak jako trudite uvjeriti uvjeriti svekoliki puk da ovo vrijedi 4 kune, a zapravo uvjeravate sebe da niste pogriješili. Sretno !!!

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

kolega vatreni cak ni blizu niste razmisljanje vam je totalno suprotno stvarnosti, moj prosjek ove dionice je 2,18 kn i imam ih 75000 i posve sam siguran da ide preko 4 kn, a da se i vrati na 2 kn jos bolje jer cu jos 200000 dokupiti , a mogu i vase pokupiti li po 2,5kn koliko imate nije problem treba riskirati ,smjesnog li likak kako jos vi niste bankrotirali to mi nije jasno, nista na ovom svijetu nije sigurno da bi zaradili treba riskirati, mozda ce ingra na 1kn to niko nezna pa cak ni ja al prema posljednjim jako dobrim vjestima samo moze gore, nija nagovor na kupnju ni prodaju,

@vatreni1

Kolega vatreni,
govoris tako samo zato sto (jos) nisi kupio INGRU.
A kada si je kupoovao po 6-8 kn. tako nisi razmisljao a ipak ona je bila u mnogo goroj situaciji nego sada [emo_zloban]

New Report

Close