INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nece ingra u stecaj nebrini ahhahhahahha sta me nasmijah

koliko sam pratio dosadašnje dionice tvrtki, koje su otišle u stečej, isto su sve imale top 10[emo_zacudjen]

I da ode u stecaj , ne bi da netko tu drzi veliku lovu pa ce nesto bitno izgubit

ja mislio da idemo na 2 kn a ono niko nece prodati bas ste neki.-

Neko se trudi rušiti cijenu, al nekako mu neide. Vjerojatno su i prodavatelji shvatili da nema smisla prodavati na ovim razinama kad će se uskoro moći dobiti puno bolja cijena.
Mislim da ćemo imati razloga za zadovoljstvo nakon izvješća za 4Q u kojem će biti uključena PSN, prihodi od prodaje stanova, a kako je najavljeno u izvješću za 3Q intezivirat će se u ovom kvartalu i radovi na izgradnji bolnice, vjerojatno će sjesti i neki drugi prihodi, rata za Arenu
Mislim da nas očekuje jako zanimljivo razdoblje [emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

Na ovim cijenama više ne ide, kupci ako žele kupiti moraju podignuti cijenu.

Neko se trudi rušiti cijenu, al nekako mu neide.

a gdje ti to vidiš? nalozi na prvih 10 prodaja praktički su isti zadnjih 7 dana

Neko se trudi rušiti cijenu, al nekako mu neide.

a gdje ti to vidiš? nalozi na prvih 10 prodaja praktički su isti zadnjih 7 dana
[/quote]
vidi se po tome- u zadnja dva dana zatvore se mali nalozi na prodaji od 2.52 i 2.51 kako bi se potaknulo spuštanje naloga na prodaji

Cijelo tržište očekuje razvoj situacije oko ponuda vezanih za koncesiju na autoceste. Ako ponude budu “obilate” onda će vlada po svaku cijenu pristati na to, mislim da se čak neće ni obazirati na referendum nego će zgrabiti “kešovinu”. A možda se nakon toga i tržište dionica malo pokrene, naročito građevina.

ja samo nekuzim neke pacjente sta sad prodaju , fakt mi niste jasni??????????

zašto da kupujemo ovako skupo kad je BV oko 0,8 kuna?
1 kn za dionicu se još može dati i riskirati, ali 2,5 kn??? [emo_zacudjen]

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Na ovim cijenama više ne ide, kupci ako žele kupiti moraju podignuti cijenu.
to znamo vec par godina .ali se ne dogadja ,alternativa?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

prvo treba kupce skužit….

New Report

Close