INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nisam ništa rekao.
Ne zaključuj unaprijed

Oprostite, ali se nisam ni obratio Vama.

Po jučerašnjem stanju na SDA, INGRA je na 5. mjestu u top 10 u strukturi HGSP-a sa 8,4%. Očito je da nadokupljuju brzo i puno. Valjda vide neku perspektivu u firmi. Jel netko od iskusnijih i upučenijih ima neku pametnu… Ja nit sam iskusan niti sam upučen [cool]

Možda bi ovo trebalo staviti pod HGSP, ali tamo nitko živ ne piše.

Pretpostavljam da će ICF kopirati model razvoja koji je uspješno napravljen za Ingru! HGSP najavljuje novu emisiju dionica za širenje prodajne mreže!

moneymaker: ” Po jučerašnjem stanju na SDA, INGRA je na 5. mjestu u top 10 u strukturi HGSP-a sa 8,4%. Očito je da nadokupljuju brzo i puno. Valjda vide neku perspektivu u firmi. Jel netko od iskusnijih i upučenijih ima neku pametnu… Ja nit sam iskusan niti sam upučen [cool] Možda bi ovo trebalo staviti pod HGSP, ali tamo nitko živ ne piše. ” Pretpostavljam da će ICF kopirati model razvoja koji je uspješno napravljen za Ingru! HGSP najavljuje novu emisiju dionica za širenje prodajne mreže!

[proud]

Poznaje li netko jednog od ovih Ingrinih kreativnih racunovodja… trebao bih nekoga da mi pomogne ispuniti poreznu prijavu?

Dajem velikodusnu nagradu [thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

nathane kaj *ebeš ljude?

cilj?

Brokeri?!

Kolega Vipy kaj vi mislite o svemu ovom.
Kaj sam ja rekao kaj bu se dogodilo?

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Poznaje li netko jednog od ovih Ingrinih kreativnih racunovodja… trebao bih nekoga da mi pomogne ispuniti poreznu prijavu? Dajem velikodusnu nagradu [thumbsup]

[lol] [kiss]

nathane kaj *ebeš ljude? cilj?

wunder pozdrav

nathane kaj *ebeš ljude?

cilj?

Ah ma jok, jednostavno mi treba netko umijesan, sposoban, kreativan… sudeci prema kreativnom talentu koji pokazuju u Ingrinim financijskim izvjescima, ne sumnjam da bi mi pomogli rjesiti moj problemcic s poreznom prijavom [thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Ingrini racunovodje su konzervativni; svaki put kad imaju znacajan rast prihoda i dobiti; stavljaju rezervacije i tako smanjuju dobit!

Nathane; potvrdi

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Imam samo jedno reći…..

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

wunderkind: ” nathane kaj *ebeš ljude? cilj? ” Ah ma jok, jednostavno mi treba netko umijesan, sposoban, kreativan… sudeci prema kreativnom talentu koji pokazuju u Ingrinim financijskim izvjescima, ne sumnjam da bi mi pomogli rjesiti moj problemcic s poreznom prijavom [thumbsup]

Čuj mislim da je bolje da pitaš one u Hidroelektri, jer ovi iz Ingre ne rade takve stvari, a ovi Hidroelektrini imaju iskustva u tome.

Sretno ti bilo.

[thumbsup][kiss]

New Report

Close