INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hahahhahah pa da kolega morate biti pozitivni u zivotu a sta bude bit ce.

magma je bila 0,45 lipa svi su je pljuvali a tzi isti ju sad kupuju po 2 kn tak ce vam i ovdje biti

sta mislitew da u top 10 dokuljuju jljudi koji neznaju kud ce cijena ovaj tjedan novi u top 10 dionicara taj valjda zna kud je ulozio pola milje kn

magma je bila 0,45 lipa svi su je pljuvali a tzi isti ju sad kupuju po 2 kn tak ce vam i ovdje biti

Uf jedva čekam ju kupovati po 2 kune [emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

prorok, a uspoređuje Magmu i Ingru u istom kontekstu????????

pa da spominjem je kao primjer mada magme prakticki nepostoji a ingra ima imovinu dakle ingra je daleko bolja ,tako bi rast mogao biti daleko bolje kad dode vrijeme ,nije nagovr na kupnju ni prodaju ,. mozda mali nagovor da ju spustite za koju lipicu da ih vise kupim hehehhehe

[/quote]
po 2 KN ???? a zadnji BVPS= 79 lipa…. čak da je jedna dionica i po 79 lipa iste lipe su bez diskonta…
http://www.mojedionice.com/dionica/INGR-R-A

zztop vidi se da nemate pojma , to nema nikakve veza sa dionicom dionica vrijedi koliko mozete dobiti za nju zasto se ond aprodaje po 2x kn ako nevrijedi 79 lipa zasto dionice se kupuju za buduce razdoblje upravo sada

dok ima ulagaca kao sto ste vi mi imamo kome polije prodati kuzite kolega

[/quote]
po 2 KN ???? a zadnji BVPS= 79 lipa…. čak da je jedna dionica i po 79 lipa iste lipe su bez diskonta…
[/quote]

Ima jedan lijep nalog od 20k na 0,77kn, covjek ce kupiti na BVPS samo malo treba pricekati!

[/quote]
[/quote]

Ima jedan lijep nalog od 20k na 0,77kn, covjek ce kupiti na BVPS samo malo treba pricekati!
[/quote]
aha znači trenutno nudi kupnju sa diskontom od samo 2,5 % … a na ZSE ima hrpa dionica koje se nože kupit sa 30,40,50 itd % diskontom …

[emo_namigusa]

sta mislitew da u top 10 dokuljuju jljudi koji neznaju kud ce cijena ovaj tjedan novi u top 10 dionicara taj valjda zna kud je ulozio pola milje kn

koliko sam pratio dosadašnje dionice tvrtki, koje su otišle u stečej, isto su sve imale top 10[emo_zacudjen]

New Report

Close