INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje jedino ostaje pitanje kada će rješenje postati pravomoćno, tj. kad će VTS donijeti rješenje o odbacivanju žalbe kao neosnovane jer ona to sigurno i jest. Dobili su cipelu na ali ama baš svakoj instanci kojoj su se dosad obratili.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ovdje jedino ostaje pitanje kada će rješenje postati pravomoćno, tj. kad će VTS donijeti rješenje o odbacivanju žalbe kao neosnovane jer ona to sigurno i jest. Dobili su cipelu na ali ama baš svakoj instanci kojoj su se dosad obratili.
Budući da se žalilo Međimurje, onda nema frke. PSN-om su dobili i više nego zaslužuju. sad mirno mogu kupovati i prema 3kn

neće uvijek biti ovako.

da sada mozemo prema 4 slazem se

Međimurje Visokogradnja u stečaju je nepostojeći pravni subjekt. Stečajni upravitelj i klika oko njega su raskupusali firmu ili ono što je ostalo od nje.
Dakle Ingru tuži virtualna firma koja više ni na papiru ne postoji. Ali eto u našem pravnom sustavu je i to moguće.

da ingra se izgleda izvukla sad samo treba vremena da dode na stare slave steta sto nemam vise slobodnog novaca da dokupim , nije nagovor na kupnju ni prodaju istih

sreća da ima posla u Alžiru, inače ovdje dolazi duga hladna građevinska zima, sjetimo se prošle godine i zadnjeg kvartala

pa ove godine je puno bolja situacija u gradevini samim time sto je vrijeme dobro i nema snijega kao proslih godina a cije dionice je smijesna

A koja bi to cijena bila ne-smjesna, koji to poslovi dolaze ili su u blizini…

pitaj me za 1god kad ce biti cjena 15kn sta cu ti sad objasnjavati ja sad kupujem a tiak mislis da je skupo koliko imas ja ti platim po 2,50 nije problem ja sam kupio 75000 zadnjih mjesec dana jos planiram barem 100000 pa ako imas samo mi rpodaj

Ma sve u redu. Onda cemo zajedno komentirati jer sam i ja unutra. Samo ne ocekujem takav rast unutar bas godinu dana….

kolke su dobre mozda bude i 30 a mozda i 2 ja se nadema barem 15ega moguc je rast i vise pretpostav

pitaj me za 1god kad ce biti cjena 15kn sta cu ti sad objasnjavati ja sad kupujem a tiak mislis da je skupo koliko imas ja ti platim po 2,50 nije problem ja sam kupio 75000 zadnjih mjesec dana jos planiram barem 100000 pa ako imas samo mi rpodaj

lako je vama kupovati, ja da imam takav nick, kupio bih 300 000, ali ne po ovoj cijeni[emo_smijeh]

New Report

Close