INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jesam,zato sam danas u plusu 14 % što često promašim. Ali imate pravo na mišljenje. 🙂

nesto se neda dolje spustiti malo samo ja bi jos kupio

idmo li vec jedno na 3 il na 2 kn ko zna?????

Novi u top 10, čestitke.. 🙂

nije sve tako crno

A tko je taj macan? I gdje to vidiš?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

SKDD. D. Kos.

nije sve tako crno

To znači da se taj dobro nakupovao ovih tjedana. Preko 100 000 dionica treba za ući u prvih 10, što i nije puno, ali eto, čovjeka veseli, izgleda.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

e Serislave, Serislave , meni se čini da je tebi najljepše sa samim sobom -možda još ipak nije vrijeme da se baviš ozbiljnim stvarima kao što je ulaganje u dionice. Treba znati pročitati financijska izvješća i druge relevantne pokazatelje,kad to naučiš dođi se družiti s ozbiljnim ulagačima. [emo_smijeh]

Malo google-am, pa neletim na ovo:

https://www.facebook.com/modulormodeli/timeline#!/modulormodeli/photos/a.534303930019021.1073741826.150703358379082/603034139812666/?type=1&theater

Potrazite na stranici Ingra – Kazahstan.

Zna li itko o cemu je rijec? Cisto me zanima…

SKDD. D. Kos.

predsjednik Gradske skupštine? [emo_smijeh]

free flow information

e Serislave, Serislave , meni se čini da je tebi najljepše sa samim sobom -možda još ipak nije vrijeme da se baviš ozbiljnim stvarima kao što je ulaganje u dionice. Treba znati pročitati financijska izvješća i druge relevantne pokazatelje,kad to naučiš dođi se družiti s ozbiljnim ulagačima. [emo_smijeh]

Ovakav patronizirajući stav je stvarno argumentiran. Reci koji dio onog što sam napisao o financijskom izvještaju i BV nije točan.

Ozbiljni ulagači? Ti, recimo? Ovo je špekulantska dionica, a ne ulagačka, druže.

SKDD. D. Kos.

predsjednik Gradske skupštine? [emo_smijeh]
[/quote]Jako zanimljivo.Dali zna nesto sto mi neznamo?

New Report

Close