Ingromane, mene smatraj glasom tihe većine kojima si stvarno dosadan. I užasno predvidljiv, ovisno o trendu kojim se dionica kreće.
p2- p1 = ro*g*h
A da probate sa zakonom spojenih posuda?
Serislave, nebitan si, ali ako je netko ikome dosadan, onda si to ti, i to svima. S…eš po cijeli dan sa jeftinim drukovima, kao da su ljudi nepismeni i ne vide poslovanje ovoga jada od prezadužene, i na rubu propasti kompanije.
Ne s…m ja po cijeli dan, nego ti. Ja nisam dao niti jednu ocjenu stanja firme već neko vrijeme. Samo komentiram trend dionice. A ti si obični mali dejtrejder burekološkog tipa koji se uvijek pojavljuje s drukovima prema dolje taman kad vidiš da bi moglo narasti ,a da ti ućipiš koju lipu jeftinije. To je jasno svima kao bijeli dan. Imam i PP-ove na tu temu.
Koji jalov pokusaj rusenja
Nekako trica mi sve bliže i bliže.[emo_smijesak]
besmisleno je očekivati pad cijene ispod ovih razina (2,6 kn ) , kao da tih par lipa razlike igra neku ulogu ikome osim sitnim burekđijama.
jer nakon sklapanja PSN i prvih poslova apetiti su porasli i cilj je daleko iznad 3 kn….tako da je teško shvatiti ove koji drukaju na pad zbog par lipa umjesto da se priključe jer cijena je de facto i dalje na samom danu…. upozorenja na oprez imat će smisla tek kad dionica odradi 100% ili 200% rasta, ali sada je tragikomično slušati ovih par dušebrižnika koji nemaju niti toliko keša da si kupe par tisuća komada ingre po ovim bagatelnim cijenama pa iz zavisti pljuckaju po dionici
Ovdje se po svoj prilici uskoro očekuje eksplozija cijene dionice. Jedino ne znam na kojoj razini. Ne ulazeći u PSN, fundamente, poslove i dr. to zaključujem po interesu komentatora na ovom topicu.
Najbolje si sam opisao svoj pristup ulaganju, a pokušavaš ga nametnuti i drugima, ali neće moći.
p2- p1 = ro*g*h
A da probate sa zakonom spojenih posuda?
rado bi oni dali krila ali prca ih Newton odozdola [emo_smijeh]
Koji jalov pokusaj rusenja
Ingru nikada do sada nije trebalo rušiti, ona se uvijek sruši sama, ako ste primjetili, što sa nemogućnošću isplate obveznice, kamata, PSN, lošim izvješćima, sudskim procesima, itd,itd, a ovih 10-ak lipa gore, dolje i nije nekakvo rušenje ili dizanje, to može i jedan sindikalac sam, ako poželi taj dan burek, recimo Ribić[emo_cool]