INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo i ja prognoziram rast danas…

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

I ja

Sapunar imenovao sve građevince da su namještali poslove ……..osim Ingre?

već neko vrijeme čeka se i traži dionica na ZSE gdje bi se na kraće vrijeme upucao višak kapitala i digao lijepi % na brzinu. hoće li trejderi opet zavrtjeti krug na ingri kao kod onog rasta sa 4 na 12 kn u desetak dana? lako moguće jer ovdje imamo i sklopljenu PSN i nove poslove i stare poslove koji se odrađuju vani + arena koja donosi preko 50 mil.kn keša godišnje (koji se trenutno koristi za vraćanje kredita banci, ali kroz par godina kredit će biti vraćen)

Ignore: KressoM, delux

Glavno da dižu ove turističke prevare koje ne služe ni Bogu ni vragu.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Samo vi oklijevajte! Do 3 je ostala još “šaka jada”!

Mnogi za sutra prognoziraju "opaki" rast, nisam izgleda dovoljno upucen kakva je bitna razlika izmedu danas i sutra… Nesto se bitno promjenilo?

sutra, tj, danas je akcija “sindikat u proboju”, ali ima logike, bit će posla [emo_smijesak]

sve se jače skida s prodaje, hoće li ingra već danas preko 3 kn? a tek onda krenut će pravi rast jer će se priključiti deseci neodlučnih koji čekaju potvrdu trenda [emo_cool]

Ignore: KressoM, delux

Sad se svi pitaju da li je to opet “navlakuša”? He, he, a šta ako nije nego “prirodan uzgon”?[emo_ooooo]

Ekipica na koliko ste odlucili okititi naivce..slabo nesto ide druk [emo_smijeh]

free flow information

Do 3kn manje od 50 Tisućica, a već prošlo prelo 30 T

neće uvijek biti ovako.

Bitno je da smo svi suglasni da cijena treba biti iznad 3 kune za sada jer trenutne okolnosti opravdavaju i višu cijenu. Ali pošto znamo u kakvom je stanju tržište to bi bila sasvim OK cijena za sada. To zna i “sindikat” zato mu nije problem ovo nadrukati ako treba jer su puni dionica i višom cijenom samo dodatno profitiraju.

New Report

Close