Ingra d.d. – najava sastanka sa institucionalnim investitorima Društva
Društvo Ingra d.d. dostavila je obavijest o održavanju sastanka Uprave sa predstavnicima institucionalnih investitora društva. Sastanak će se održati u petak, 22. veljače 2008. godine u 10:00 sati u sjedištu društva, A. von Humboldta 4b.
S obzirom na kupnju do sada sutra se nešto lijepo očekuje.[thumbsup]
Nathane javi se!!!!
Pričekajte malo.
Javit će se on ( preko multinicka ),ali pitanje kada?!
Pričekajte malo. Javit će se on ( preko multinicka ),ali pitanje kada?! A di je onaj zg28, alias insider ?
zg 28 nije taj kalibar.
Gledajte, iako vaše spominjanje multinickova je u redu, mislim da nisu oni sposobni rušiti tržište.
Ono što je sumnjivo kod njih je to što stalno moraju ponavljati, kao babe na placu da ih netko čuje. U tom slučaju oni su samo obični prodavači.
Zato ih danas nema, nemaju kome prodati priču. A neki i rade, pa moraju zadavati naloge za druge pa nemaju vremena. Kužite, ne?[thumbsup]
Gledajte, iako vaše spominjanje multinickova je u redu, mislim da nisu oni sposobni rušiti tržište. Ono što je sumnjivo kod njih je to što stalno moraju ponavljati, kao babe na placu da ih netko čuje. U tom slučaju oni su samo obični prodavači. Zato ih danas nema, nemaju kome prodati priču. A neki i rade, pa moraju zadavati naloge za druge pa nemaju vremena. Kužite, ne?[thumbsup]
Odavno to znamo.
Rekao sam jučer nakon MACD -analize da ide UP ali Vjeko moderira .
Neznam zašto pa nije bilo navlačenje.
A kad ivek i nathan ruše burzu uzduž i poprijeko onda ih se pušta .
I ja bih rekao : gdje ste sad kolege?
Odavno to znamo.
Što znate da su brokeri?
matrix90: ” Odavno to znamo. ” Što znate da su brokeri?
[rolleyes]
Što znate da su brokeri?
Ali nikako da nađu angažman, pa pišu po forumu ne bi li netko prepoznao njihov neosporan talent.
Što znate da su brokeri? Ali nikako da nađu angažman, pa pišu po forumu ne bi li netko prepoznao njihov neosporan talent.
Nisam ništa rekao.
Ne zaključuj unaprijed.