INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Banana. Razlog?

nije sve tako crno

Evo sad pogledao na gledalicu i kod mene ni nema prodaje. 🙂

nije sve tako crno

Al će danas popodne biti bježanije sa aska![emo_smijesak][emo_palacg]

krećeš u proboj 3 kn? [emo_smijesak]

Ignore: KressoM, delux

v.l.

Popularni trener iz BIH kupio Ingrinu zgradu

Halihodžić otvara hotel u Dubrovniku.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Pogled puca na Elafite, a stanovi su građeni po najvišim standardnima. Iz garaže se dizalom dolazi do stana, postoji videonadzor, a vlasnicima se jamči maksimalna sigurnost… Halilhodžić je kupio zgradu Blok C, u kojoj se na četiri kata nalaze luksuzni četverosobni stanovi od 175 do 185 četvornih metara, a planira je pretvoriti u luksuzni hotel. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o investiciji od tri milijuna eura.

Zgrada C ima 8 stanova i to je plaćeno 3 milijuna eura. Nije loše.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

HEP u elektrane ulaze 2 milijarde kn, većinu poslova dobit će domaće firme, valjda će i Ingra tu upast

Godina koju bankari žele što prije zaboraviti

BAnke nakon ovog potopa će očito nakon 6 god promijeniti ploču i otpustiti devize iz sefova , u Alziru sljedecih 5 god investicije kako je najavila njihova vlada, EU i svijet izasao iz krize,a PSN, stanovi nije u FI za Ingru. Prema tome ne znam čemu zamaranje….ja niti ne pratim cijenu, niti me zanima, radosno čekam novu godinu i što je ona blize ja smireniji.

Nikome nije nagovor na ništa.

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Na našem “Wall Streetu” također novi “rekordi” minusa!

Središnje banke zaslužne za nove rekorde na Wall Streetu

Kod nas je najveći problem nelikvidnost pa se sa malim parama cijena neke dionice diže i spusta kako kome pase

Sve se vrti oko Alžira. Kad je Vaha mogao toliku lovu tamo zgrnuti samo na “lopti” koliko će tek zgrnuti Ingra na “lopati”!
http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/halilhodzic-otvara-hotel-u-dubrovniku-974719

U stvari baš sve je prodano blok A,B,C,D,E! Ošli Dvori!
http://www.ingra-nekretnine.com/hr/nekretnine/project_id-1129-dvori-lapad/level-2/level_id-58-stanovi—zgrada-c

Ustvari bi mi najdraži scenarij bio da moje neke druge investicije dosegnu target do nove godine pa da onda prije FI-a dokupim ovdje koliko se god može na ovim razinama.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

New Report

Close