Nema stanova u Dubrovniku, potrudi se otići na korporativne stranice pa se uvjeri da su prodani.
a tko to negira? poanta je da ta prodaja nije bila vidljiva u ovom FI, ali će biti u idućem [emo_smijesak]
Jel zna netko kad bi otprilike mogla biti pravomoćnost nagodbe?
Ajmo malo razmisljati naglas , prosla psn , javno objavljeni novi poslovi , odlicno izvjesce za 3 Q , a di je cijena dionice? Nije se pomaknula ni malo u odnosu na stanje prije psn , cak je dodatno i pala. Nitko ne zeli kupovati po ovoj trenutnoj cijeni koja je malo visa od ATL , sad se postavlja pitanje da nije neka muljaza u pitanju ili da javno dostupne informacije o firmi nisu ni priblizno stvarnom stanju stvari
SeRija
Muljaža je bila sa spuštanjem cijene, možda, no zašto nema rasta? Burekdžijama svejedno gdje uzimaju za burek, na 2,3,ili 10, zato od njih ne očekuj dizanje cijene. To koriste i dugoročni pa dokupljuju za nisko. No doći će dan kada se neće isplatiti štedjeti u banci a reklamna industrija će reklamirati dionice, e tada će se kupovati sve i svašta pa i INGRA. Do tada poslovi i ozbiljni investitori mogu podignuti cijenu. Istina da je realna i više nego duplo veća ali…tržište odlučuje.Za sada je tako, dok se pravi znalci ne nakrcaju dovoljno na ovoj bagateli i dignu na cijene po kojima će pomalo utržiti dobit.
pravomoćnost nagodbe će biti kada visoki trgovački sud riješi žalbu na odluku trgovačkog suda a da li će to biti ove ili slijedeće godine, nema druge nego pričekati
kol SeRija, ajde, nakon 2 god bar 25M kn novoga posla… ali kako je fi odlično ako je gubitak razdoblja 3q 11,8M kumulativno do 30.09. -31M kn a kapital pao tek na 10.673.313, kn???
meni je to koma i očekivao sam bar 3q oko nule s obzirom na PSN i prodaju stanova a ono ispalo da se ne mogu pokrivati niti sa time i sada već ozbiljno sumnjam da će prihodi u 4.q biti dostatni da pravomočnost nagodbe dočekemo u bar simbolićnom plusu
Barbosa
Kada se to trgovački sud Žalio? Ako nemaš link info onda dovodiš u zabludu iskrene investitore u ovu dionicu. Molim link, hvala.
MEGIDO1, pa nije se sud sam na sebe žalio, nego se netko od vjerovnika žalio na odluku TSa a žalbu riješava VTS kao to navodi Oppenheim u izjavi u članku na tpotral.hr “Pravomoćnost nagodbe zaključene krajem rujna morat će potvrditi Visoki trgovački sud jer je jedan od vjerovnika uputio žalbu,”
razina od 2,60 kn pokazala se kao novo dno, prodavači su po njoj iskrcali valjda 100.000 komada u zadnjih tjedan dana, ali solidna kupnja je i dalje tu i apsorbira sve slabije količine kojima se pokušava rušiti cijena. je li vrijeme da se ljestvica digne na raspon 2,7-2,8 kn? ili možda više? [emo_smijesak]
Hehe kako koga zamara liparenje, netko na tome zaradi pristojnu dnevnicu. Uz to s obzirom na broj dionica tek PSN ili kakav poslić ili završavanje poslića može ovo gurnuti na 3+.
Također se vidi i umjetno dizanje % na par sto dionica, tipa dosadašnjih cca 7000 kn istrgovanih.
Molio bi da mi netko odgovori ako zna % izgradnje ili u kojoj je fazi transformator za TE AL SHEMAL tj 4*350 MW što bi preračunato bilo cca snaga 4 Plomina 1 i 2 zajedno.
dug/kapital 10.007,52% 3/14
Svaka čast kupcima na hrabrosti.