INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije još ništa bilo a vi već računate zaradu na dokapitalizaciji. Zanimljivo.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

borism: ” ako bude ajd samo da ne bude kao LKPC pa da zbrajamo gubitke hvala svim postenim forumasima s pouzdanijim informacijama ” Taj film nečeš gledati kod Ingre.

Ovo nije mala vjerojatnost.
Mavrovo kosta..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Htio bih samo dodati da je linija presiječena odozdola po MACD-u .

*** obrisano ***

Htio bih samo dodati da je linija presiječena odozdola po MACD-u .

Napokon. E sad, šta dalje.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=38063

Mi u ICF-u znamo u svakom sektoru bar za jedan skriveni dragulj kakav je Ingra

[shocked]
10:28
[wink]

[color=black][/color]

Bum tras ananas.
41K.
Sad cete poceti kupovati..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Bum tras ananas. 41K. Sad cete poceti kupovati..

Tup po glavi….onoga u cashu….[lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Bilo skupo na 36K, a sad jeftino?? Bože moj….

Po jučerašnjem stanju na SDA, INGRA je na 5. mjestu u top 10 u strukturi HGSP-a sa 8,4%. Očito je da nadokupljuju brzo i puno. Valjda vide neku perspektivu u firmi. Jel netko od iskusnijih i upučenijih ima neku pametnu… Ja nit sam iskusan niti sam upučen [cool]

Možda bi ovo trebalo staviti pod HGSP, ali tamo nitko živ ne piše.

[color=blue]Od 25 najvećih europskih razvojnih građevinara tek jedan u Hrvatskoj[/color]

[color=black]Od sto najvećih razvojnih građevnih tvrtki u Europi samo dvije su uopće prisutne na tržištu nekretnina u Hrvatskoj, a od prvih 25 samo jedna. Na popisu koji je za 2007. godinu pripremio magazin PropertyEU u svom posljednjem broju, nema naravno nijedne tvrtke iz Hrvatske jednostavno zato što se u nas tek profiliraju ulagači i još nema kompanija koje bi se isključivo bavile razvijanjem projekta od pronalaska lokacije pa do upravljanja sagrađenim objektima, a kamoli da se tim poslovima bave izvan matične zemlje. Činjenica da je od sto navedenih ulagača samo su mađarski Trigranit i poljski GTC prisutni u Hrvatskoj što upućuje na to da tržište nekretnina još nisu prepoznali najveći stranih multinacionalnih ulagači.[/color]

http://www.poslovni.hr/71270.aspx

Nathane javi se!!!!

New Report

Close