Nije još ništa bilo a vi već računate zaradu na dokapitalizaciji. Zanimljivo.
borism: ” ako bude ajd samo da ne bude kao LKPC pa da zbrajamo gubitke hvala svim postenim forumasima s pouzdanijim informacijama ” Taj film nečeš gledati kod Ingre.
Ovo nije mala vjerojatnost.
Mavrovo kosta..
Htio bih samo dodati da je linija presiječena odozdola po MACD-u .
Napokon. E sad, šta dalje.[thumbsup]
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=38063
Mi u ICF-u znamo u svakom sektoru bar za jedan skriveni dragulj kakav je Ingra
Bum tras ananas.
41K.
Sad cete poceti kupovati..
Bum tras ananas. 41K. Sad cete poceti kupovati..
Tup po glavi….onoga u cashu….[lol]
Po jučerašnjem stanju na SDA, INGRA je na 5. mjestu u top 10 u strukturi HGSP-a sa 8,4%. Očito je da nadokupljuju brzo i puno. Valjda vide neku perspektivu u firmi. Jel netko od iskusnijih i upučenijih ima neku pametnu… Ja nit sam iskusan niti sam upučen [cool]
Možda bi ovo trebalo staviti pod HGSP, ali tamo nitko živ ne piše.
[color=blue]Od 25 najvećih europskih razvojnih građevinara tek jedan u Hrvatskoj[/color]
[color=black]Od sto najvećih razvojnih građevnih tvrtki u Europi samo dvije su uopće prisutne na tržištu nekretnina u Hrvatskoj, a od prvih 25 samo jedna. Na popisu koji je za 2007. godinu pripremio magazin PropertyEU u svom posljednjem broju, nema naravno nijedne tvrtke iz Hrvatske jednostavno zato što se u nas tek profiliraju ulagači i još nema kompanija koje bi se isključivo bavile razvijanjem projekta od pronalaska lokacije pa do upravljanja sagrađenim objektima, a kamoli da se tim poslovima bave izvan matične zemlje. Činjenica da je od sto navedenih ulagača samo su mađarski Trigranit i poljski GTC prisutni u Hrvatskoj što upućuje na to da tržište nekretnina još nisu prepoznali najveći stranih multinacionalnih ulagači.[/color]