Nisam ništa mislio negativno jer sam i ja iskoristio zimsku rasprodaju na Ingri da opet uđem bez obzira što neračunam sa Plesom.
Ja računam po novome ostati u Ingri i poslije 2009. vidim da ovo ima perspektivu na još duži rok kako čujem i kako vidim. [thumbsup][thumbsup]
Imaš dobar sluh i dobar vid.
plavi: ” Ja računam po novome ostati u Ingri i poslije 2009. vidim da ovo ima perspektivu na još duži rok kako čujem i kako vidim. [thumbsup][thumbsup] ” Imaš dobar sluh i dobar vid.
To je istina, sluh možda mrvicu slabiji, ali ok. Kao mlad sam često hodao po diskaćima, pa me malo načelo.
Ljudi sad krajnje ozbiljno kažem, ja na Pleso ne računam
Ali INGRa računa[thumbsup]
matrix90: ” plavi: ” Ja računam po novome ostati u Ingri i poslije 2009. vidim da ovo ima perspektivu na još duži rok kako čujem i kako vidim. [thumbsup][thumbsup] ” Imaš dobar sluh i dobar vid. ” To je istina, sluh možda mrvicu slabiji, ali ok. Kao mlad sam često hodao po diskaćima, pa me malo načelo.
Naravno chillica dobro dođe.
Ingra d.d. – najava sastanka sa institucionalnim investitorima Društva
Društvo Ingra d.d. dostavila je obavijest o održavanju sastanka Uprave sa predstavnicima institucionalnih investitora društva. Sastanak će se održati u petak, 22. veljače 2008. godine u 10:00 sati u sjedištu društva, A. von Humboldta 4b.
ako bude ajd samo da ne bude kao LKPC
pa da zbrajamo gubitke
hvala svim postenim forumasima s pouzdanijim informacijama
ako bude ajd samo da ne bude kao LKPC pa da zbrajamo gubitke hvala svim postenim forumasima s pouzdanijim informacijama
Taj film nečeš gledati kod Ingre.