INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nisam ništa mislio negativno jer sam i ja iskoristio zimsku rasprodaju na Ingri da opet uđem bez obzira što neračunam sa Plesom.

SAM PROTIV SVIH

Ja računam po novome ostati u Ingri i poslije 2009. vidim da ovo ima perspektivu na još duži rok kako čujem i kako vidim. [thumbsup][thumbsup]

Imaš dobar sluh i dobar vid.

plavi: ” Ja računam po novome ostati u Ingri i poslije 2009. vidim da ovo ima perspektivu na još duži rok kako čujem i kako vidim. [thumbsup][thumbsup] ” Imaš dobar sluh i dobar vid.

To je istina, sluh možda mrvicu slabiji, ali ok. Kao mlad sam često hodao po diskaćima, pa me malo načelo.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ljudi sad krajnje ozbiljno kažem, ja na Pleso ne računam

Ali INGRa računa[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

matrix90: ” plavi: ” Ja računam po novome ostati u Ingri i poslije 2009. vidim da ovo ima perspektivu na još duži rok kako čujem i kako vidim. [thumbsup][thumbsup] ” Imaš dobar sluh i dobar vid. ” To je istina, sluh možda mrvicu slabiji, ali ok. Kao mlad sam često hodao po diskaćima, pa me malo načelo.

Naravno chillica dobro dođe.

Ingra d.d. – najava sastanka sa institucionalnim investitorima Društva

Društvo Ingra d.d. dostavila je obavijest o održavanju sastanka Uprave sa predstavnicima institucionalnih investitora društva. Sastanak će se održati u petak, 22. veljače 2008. godine u 10:00 sati u sjedištu društva, A. von Humboldta 4b.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=18782

14.04.2008.

wtf???????

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Hoće li i tu dokapitalizacija opet? [rolleyes]

14.04.2008.

wtf???????

Gukni golube??

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ako bude ajd samo da ne bude kao LKPC
pa da zbrajamo gubitke
hvala svim postenim forumasima s pouzdanijim informacijama

Postanite Eu-robovi

ako bude ajd samo da ne bude kao LKPC pa da zbrajamo gubitke hvala svim postenim forumasima s pouzdanijim informacijama

Taj film nečeš gledati kod Ingre.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close