INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sada je pravi trenutak za izlaz, u USA radi logika,ko provodi akviziciju pada mu cijena (vidi Microsoft-Yahoo), ko je akviziran cijena mu raste,

Macro, knjigu u ruke,
mislis da se corporate finance moze staviti u jednu recenicu? [bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Danko Deban za eden balkanski veb portal Hahahha, balkanski web portal, ahahhaha. Ingra ima 5% da ali kad objavi ponudu za preuzimanje imat ce preko 50%. Zakon u MAK je malo zeznutiji, zato je ovako i rasprsena dionicak struktura. Ako dobiju taj Aerodrom, jao., bit ce tu svega.. Opet ce se vecina ukljuciti na 60K

Da, ali ne samo to, isti ljudi sami sebe uvjeravaju da Ingra vrijedi 10 k kn.
Sretno im bilo.[thumbsup]

oluja U trećem mjesecu se odlučuje tko će raditi aerodrom u Alžiru[/i] OK, A KADA SE OČEKUJE NATJEČAJ ZA ZRAČNU LUKU PLESO?! imam feeling da bi danas opet mogla krenuti prema dolje…..
[/quote

Uskoro, poslije sjednice gradskog vijeća.
Krivi feeling.

A šta se dešava sa Plesom?

pritisak sell-a je prestao i vrlo visoko postavljena ljestvica ko hoce kupiti.Razlika je 1000kn od zadnje jucerasnje cijene.Vidim takve situacije i na Ini.[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

bijela555:

oluja U trećem mjesecu se odlučuje tko će raditi aerodrom u Alžiru[/i] OK, A KADA SE OČEKUJE NATJEČAJ ZA ZRAČNU LUKU PLESO?! imam feeling da bi danas opet mogla krenuti prema dolje…..
[/quote

Uskoro, poslije sjednice gradskog vijeća.
Krivi feeling.

A šta se dešava sa Plesom?

A kad je sjednica?

macro: ” Sada je pravi trenutak za izlaz, u USA radi logika,ko provodi akviziciju pada mu cijena (vidi Microsoft-Yahoo), ko je akviziran cijena mu raste, ” To je i meni logično, ali naše tržište nije logično. Tj. logičan bi mi bio kratkoročni pad, pa onda kasnije rast na temelju te kupnje. Ali kod nas nema logike….zapravo kod nas je logično da društvo koje kupuje odmah raste. Kao što je kod nas i normalno da cijena nakon odličnog FI-a pada, a da prije njega raste…i još mnogo toga [cool]

Mislim da nije bas tako u ovom slucaju..
Zato sto je Ingra dokap po 35K.
Sada je na istim razinama kao i kad je ukucan cash u nju pa efektivno kada taj istio cash bude prebacen za MAvrovo nebi smjelo pasti.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ljudi sad krajnje ozbiljno kažem, ja na Pleso ne računam

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

fenomeno: ” macro: ” Sada je pravi trenutak za izlaz, u USA radi logika,ko provodi akviziciju pada mu cijena (vidi Microsoft-Yahoo), ko je akviziran cijena mu raste, ” To je i meni logično, ali naše tržište nije logično. Tj. logičan bi mi bio kratkoročni pad, pa onda kasnije rast na temelju te kupnje. Ali kod nas nema logike….zapravo kod nas je logično da društvo koje kupuje odmah raste. Kao što je kod nas i normalno da cijena nakon odličnog FI-a pada, a da prije njega raste…i još mnogo toga [cool] ” Mislim da nije bas tako u ovom slucaju.. Zato sto je Ingra dokap po 35K. Sada je na istim razinama kao i kad je ukucan cash u nju pa efektivno kada taj istio cash bude prebacen za MAvrovo nebi smjelo pasti.

Ipak bi mi bilo logično da se cijena malo spusti. Samo komentiram, ali ne mislim da će cijena pasti nego čak i porast…..a kada se situacija na cijelom tržištu smiri tada vjerujem da se vraća na stare staze slave

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

Ljudi sad krajnje ozbiljno kažem, ja na Pleso ne računam

Na vašem, ali i bilokojem mjestu bi računao.

A ko više računa kolega?

SAM PROTIV SVIH

Ja bum računal na INGR-u u Makedoniji. MAVROVO

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Ja računam po novome ostati u Ingri i poslije 2009. vidim da ovo ima perspektivu na još duži rok kako čujem i kako vidim.
[thumbsup][thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close