Platio sam http://www.mojnovac pa mavrovo tema.
Nist ne placam sto netrebam…
Slažem se da je tu škaljivo a i bio sam dole prošli tjedan. Bogme mi se ne sviđaju i ove proklete barikade kod prijelaza. Država sa 1/4 albanjerosa me jedino uz to sve i zabrinjava. Dionica je jako vezana politički al doduše daleko su im parlamentarni izbori pa se nadam de će gospoda iz INGR znati to iskoristiti i rješit to do kraja ove godine. A onda bum tako i onako prodao Mavrovo.
Kolega knjigu deoničara ste platili 1600 denara? ili?
Bio sam ja na njihovom SDA, trebaš obrazložiti razlog što će ti knjiga dioničara. Nije samo plati i nosi.
Kolega knjigu deoničara ste platili 1600 denara? ili?
Bio sam ja na njihovom SDA, trebaš obrazložiti razlog što će ti knjiga dioničara. Nije samo plati i nosi.
Kazes da ti treba da vidis tko su dionicari…
Nisam to znao reći na makedonskom, a strane jezike ne govore.[lol] [lol] [lol]
Nisam to znao reći na makedonskom, a strane jezike ne govore.[lol] [lol] [lol]
Kladim se da si im tutnuo 50 ojra da bi te bolje razumjeli [lol]
Kladim se da si im tutnuo 50 ojra da bi te bolje razumjeli
Ma koji ojri ti se prodaju za živežne namirnice.
Slažem se da je tu škaljivo a i bio sam dole prošli tjedan. Bogme mi se ne sviđaju i ove proklete barikade kod prijelaza. Država sa 1/4 albanjerosa me jedino uz to sve i zabrinjava. Dionica je jako vezana politički al doduše daleko su im parlamentarni izbori pa se nadam de će gospoda iz INGR znati to iskoristiti i rješit to do kraja ove godine. A onda bum tako i onako prodao Mavrovo.
ne govorim ja o izborima. di god je politika upetljana nije dobro. mavrovo baš nije čista igra. nema veze budemo vidli.meni je smješno kak ekipa sad baca sve moguće vijesti, i one kaj se trebaju znat i one kaj ne, sam da se proba dignut cijena.[lol] [lol] dečki moji ide to još dole skupa sa cijelim tržištem
Kaj ti briješ pa ima ga na obicnim stranicam foruma evo hyperlink stavio neki dasa
http://www.mojnovac.net/forumi/showthread.php?t=3257&page=153
Ime Asterika
zg28: ” Slažem se da je tu škaljivo a i bio sam dole prošli tjedan. Bogme mi se ne sviđaju i ove proklete barikade kod prijelaza. Država sa 1/4 albanjerosa me jedino uz to sve i zabrinjava. Dionica je jako vezana politički al doduše daleko su im parlamentarni izbori pa se nadam de će gospoda iz INGR znati to iskoristiti i rješit to do kraja ove godine. A onda bum tako i onako prodao Mavrovo. ” ne govorim ja o izborima. di god je politika upetljana nije dobro. mavrovo baš nije čista igra. nema veze budemo vidli.meni je smješno kak ekipa sad baca sve moguće vijesti, i one kaj se trebaju znat i one kaj ne, sam da se proba dignut cijena.[lol] [lol] dečki moji ide to još dole skupa sa cijelim tržištem
Ne slažem se.
Gledaj dugoročno i optimistično.
[thumbsup]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=6fac05c2-6333-4462-b1f8-b5733807b3de
za sada je kupljeno službeno 5 % dionica Mavrova.
Pitanje je koliko su još kupili ” prijatelji “.[smiley]