zmrklic: ” No, nakon ovoga iskustva u kojem bilježimo ovakvu nervozu malih investitora čini mi se da je pametnije imati što stabilniju dioničku strukturu, ali ne isključujem da ćemo morati vidjeti koja nam je najpametnija opcija. ” Ne slažem se s Oppenhajmom jer ove naloge od po 60 i 40 komada odjednom na INGRi nisu stavljali mali investitori. Oni su možda zadali krajnji udarac ali velikani su pokrenuli lavinu
Kolega ne znate tko je stvljao naloge, tako da je najbolje izbjeći komenatre i potencijalne diskusije vazano za prodaju.
Mirovinski fonodvi su kupovali, tako da su oni praktički spašavali situaciju.
Sta sad kupujete, nije li Oppenheim rekao da zeli sto stabilniju dionicku strukturu… Nema stock splita. Dijonica samo za one koji imaju love, jelte…
Pričekajmo prvo da se situacija na tržištu stabilizira, a zatim će se vidjeti moguće opcije.
dobro je,trziste nam nije u komi.Cim reagira na dobre vijesti znaci da je sve OK
Kolega ne znate tko je stvljao naloge, tako da je najbolje izbjeći komenatre i potencijalne diskusije vazano za prodaju. Mirovinski fonodvi su kupovali, tako da su oni praktički spašavali situaciju.
Nažalost mirovinski fondovi nisu kupili niti jednu dionicu od kada je cijena pala ispod 50 000 kuna. Čekaju valjda da se vrati oreko 50 000 , AZ vjerojatno čeka da se vrati preko 60 000, pa će onda početi kupovati.
Neki drugi su kupovali..
matrix90: ” Kolega ne znate tko je stvljao naloge, tako da je najbolje izbjeći komenatre i potencijalne diskusije vazano za prodaju. Mirovinski fonodvi su kupovali, tako da su oni praktički spašavali situaciju. ” Nažalost mirovinski fondovi nisu kupili niti jednu dionicu od kada je cijena pala ispod 50 000 kuna. Čekaju valjda da se vrati oreko 50 000 , AZ vjerojatno čeka da se vrati preko 60 000, pa će onda početi kupovati. Neki drugi su kupovali..
Govorim o korekciji sa 60 000 kn do današnjeg stanja.
matrix90: ” Kolega ne znate tko je stvljao naloge, tako da je najbolje izbjeći komenatre i potencijalne diskusije vazano za prodaju. Mirovinski fonodvi su kupovali, tako da su oni praktički spašavali situaciju. ” Nažalost mirovinski fondovi nisu kupili niti jednu dionicu od kada je cijena pala ispod 50 000 kuna. Čekaju valjda da se vrati oreko 50 000 , AZ vjerojatno čeka da se vrati preko 60 000, pa će onda početi kupovati. Neki drugi su kupovali..
Kolega kako stojite s Ingrom?
Može jedno pitanje
Smatram da je jako vezano za INGRU. Jeli iko sa ovog foruma kupio dionicu Mavrova? Čuo sam da će ponudit otkup po 2500 2600. Mislim ja im neću prodavat jel smatram da bi to moglo puno puno više.
Istomišljenici? ili bar moji redovni protivnici nekaj?
Može jedno pitanje Smatram da je jako vezano za INGRU. Jeli iko sa ovog foruma kupio dionicu Mavrova? Čuo sam da će ponudit otkup po 2500 2600. Mislim ja im neću prodavat jel smatram da bi to moglo puno puno više. Istomišljenici? ili bar moji redovni protivnici nekaj?
Kolega ponuda će tek biti poslana za 2 tjedna, tako da nagađanja oko cijene nisu potrebna, jer će prema tržišnom kretanju biti određena.
Naravno o Vama ovisi da li ćete biti voljni prodati, no u svakom slučaju [thumbsup]
Može jedno pitanje Smatram da je jako vezano za INGRU. Jeli iko sa ovog foruma kupio dionicu Mavrova? Čuo sam da će ponudit otkup po 2500 2600. Mislim ja im neću prodavat jel smatram da bi to moglo puno puno više. Istomišljenici? ili bar moji redovni protivnici nekaj?
KOji si ti??
Jesi Miro, Hrvoje, Zoran, Krunoslav???
Nece ponuditi 2600, zasto bi toliko nudili ako su najvece transakcije prolazile po 1800 i 2100 koliko sam pratio na moj.novac.
Ali da vrijedi vise, sigurno da…
Sto znaci da i INgra vrijedi vise..
Deonicka kniga 07.02.2008
HPB Hrvatska 24361
Sandra Obuljene Hrvatska 20000
Krunoslav Lefjak Hrvatska 10000
Dinko Pejkovc Hrvatska 7473
Borut Lozaj Slovenija 5632
Sebastijan Raspopovic Slovenija 4836
Zveza Bank Austrija 4275
Gerald Eugene USA 4000
Invest Ko DOOEL Makedonija 3633
Sandi Subaru Slovenija 3315
Probanka Maribor Slovenija 3292
Raifazen Brokers BIH 3000
Zoran Dekic Hrvatska 2827
Ilirika DOO Ljubljana Slovenija 2577
Iovo Broker Makedonija 2299
Blagica Janevska Makedonija 2034
Stiv Lotski Makedonija 2000
Miro Gribisic Hrvatska 1900
Hrvoje Cesar Hrvatska 1840
Kaleks – V EOOD Bugarija 1624
Neno Roglic Hrvatska 1460
Ljupco Ristovski Makedonija 1000
Mitja A ndolovec Slovenija 898
Denis Cetanovic Hrvatska 860
Drazen Joksimovic Hrvatska 780
zg28:
”
”
Kolega ponuda će tek biti poslana za 2 tjedna, tako da nagađanja oko cijene nisu potrebna, jer će prema tržišnom kretanju biti određena.
Naravno o Vama ovisi da li ćete biti voljni prodati, no u svakom slučaju [thumbsup]
da ali imajte na umu da bude sve dobro prošlo ako će ingra imati političko zaleđe, koje za sada ima, a ako se to promjeni ode sve u …..[thumbsup]
nebitno koji sam ja. Kolega Matrix90 pustite i druge da tvrde što čuju iz povlaštenih izvor. Ponuda će biti takva sigurno.
Nego mene muči šta ću sa Ingrom i kolko mislite da zbog istog cijena može rasti. Dali je neko radio teh. i funda. anlizu. Pa ako je molio bi da je stavi ako nije ili neće, svejedno hvala
zg28: ” Može jedno pitanje Smatram da je jako vezano za INGRU. Jeli iko sa ovog foruma kupio dionicu Mavrova? Čuo sam da će ponudit otkup po 2500 2600. Mislim ja im neću prodavat jel smatram da bi to moglo puno puno više. Istomišljenici? ili bar moji redovni protivnici nekaj? ” KOji si ti?? Jesi Miro, Hrvoje, Zoran, Krunoslav??? Nece ponuditi 2600, zasto bi toliko nudili ako su najvece transakcije prolazile po 1800 i 2100 koliko sam pratio na moj.novac. Ali da vrijedi vise, sigurno da… Sto znaci da i INgra vrijedi vise.. Deonicka kniga 07.02.2008 HPB Hrvatska 24361 Sandra Obuljene Hrvatska 20000 Krunoslav Lefjak Hrvatska 10000 Dinko Pejkovc Hrvatska 7473 Borut Lozaj Slovenija 5632 Sebastijan Raspopovic Slovenija 4836 Zveza Bank Austrija 4275 Gerald Eugene USA 4000 Invest Ko DOOEL Makedonija 3633 Sandi Subaru Slovenija 3315 Probanka Maribor Slovenija 3292 Raifazen Brokers BIH 3000 Zoran Dekic Hrvatska 2827 Ilirika DOO Ljubljana Slovenija 2577 Iovo Broker Makedonija 2299 Blagica Janevska Makedonija 2034 Stiv Lotski Makedonija 2000 Miro Gribisic Hrvatska 1900 Hrvoje Cesar Hrvatska 1840 Kaleks – V EOOD Bugarija 1624 Neno Roglic Hrvatska 1460 Ljupco Ristovski Makedonija 1000 Mitja A ndolovec Slovenija 898 Denis Cetanovic Hrvatska 860 Drazen Joksimovic Hrvatska 780
Kolega knjigu deoničara ste platili 1600 denara? ili?