Zaboravljamo da je tržišna kapitalizacija trenutačno na ovim cijenama manje od 35 milijuna kuna , dok je recimo DLKV s ovim brojem dionica 350 milijuna. Jedan veći posao pa ćemo se sjećati ovih cijena.
da dohvati 3kn to bi već bila prava cijena za izlazak.
pa kad je takva situacija zašto ingra ne uzme 1-2miliona svojih dionica. eto dala bi 5-6-7milionakuna a izvukla kroz godinu dana pravo bogatstvo . samo taj jedan posao ingra nije dobila godinama i pitanje kad i hoće li biti.
@ optimist
To je deplasirano, jer je KORF bio 20 kn pa nije bilo interesa , dionice su čudne , kad su jeftine neće ih nitko. ATPL kad je bila 30 kn su samo rijetku kupovali, a kad je otišla na 3000 kn najveći su bili prometi.
izgleda su ipak jedni kupci, a jedni prodavači, kao i obično
pa ja govorim o ingri samoj, ne govorim o nekom tko nezna što će biti sutra s dionicom. ako oni iz ingre ne vjeruju u sutra a očito ne vjeruju, jer ne žele kupiti svoje vlastite dionice,tko onda vjeruje… a samom kupnjom bi dali dioničarima malo optimizma i vjere u sutra… a ovako..pitanje dal ima sutra.
pa ja govorim o ingri samoj, ne govorim o nekom tko nezna što će biti sutra s dionicom. ako oni iz ingre ne vjeruju u sutra a očito ne vjeruju, jer ne žele kupiti svoje vlastite dionice,tko onda vjeruje… a samom kupnjom bi dali dioničarima malo optimizma i vjere u sutra… a ovako..pitanje dal ima sutra.
Nije to samo tako kako ti misliš.
firme koje su jako dobre i vjeruju u sebe nisu s cijenom na 2,5kn.
firme koje su jako dobre i vjeruju u sebe nisu s cijenom na 2,5kn.
@Medigo1
30.06.2014 = FI 2Q za 2014 … te brine ili ne brine isto, bez obzira kada će isto biti javno objavljeno …?
Top 10 drži 25% dionica, a tu se vode rasprave zašto netko iz top 10 ili firma sama ne kupuju svoje dionice?!?! Ja ću stvarno podivljati. Pa valjda zato jer se sa 150 tisuća kuna cijena digne za 5%, i to anonimno, a da krene kupovati netko iz top 10, otvoreno, to ode za 300%. Zato se i kupuje preko rodbine i prijatelja, moje mišljenje samo, molit ću lijepo.
BTW, tko je taj B.M. što je ušao u top 10?