Cekaju da se podeblja bid da imaju kome prodati.
[/quote]Ma to je bio čisti štop za neznalice, kao i ovo što se događa. Nakon što je pokupljeno 4000kom sa bida odmah se dodaje isti broj dionica. Zaista ima ogorčenih na Ingru i misle da ovime njima štetu rade. Samo se nadam da prosipaju svoj novac a ne nečiji tuđi.
@Medigo
kada je Ingra zadnji put objavila da je ugovorila neki značajan posao?
http://www.ingra.hr/index.php?page=news
Ako je ova trenutna cijena realna, onda CIJELA Ingra vrijedi niti 30 Milijuna kunelića. Da nije žalosno bilo bi[emo_ooooo][emo_smijesak][emo_beztona] smiješno. No od 3-2,20 došlo se sa manje od 100 tisućica kn tako da…[emo_smijeh][emo_mrgud]. ZSE najburza.[emo_smijeh]
Dadajte tom iznosu dug pa ce vam sve biti puno jasnije,ovo je itekako precjenjeno a vi pricajte sto hocete…
vidim ima tu još uvijek puno njih koji su ulazili u ingru na 130+ kn. nije mi jasno što još čekate, vama ni rast o 3.000% ne bi puno značio.
Dadajte tom iznosu dug pa ce vam sve biti puno jasnije,ovo je itekako precjenjeno a vi pricajte sto hocete…
Šta se sve može uraditi sa dionice sa sasvim malo para!!!
Kolateralna žrtva – velikim dijelom, a drugi dio je općepoznat poznat!
[/quote]Glupo mi se raspravljati jer tupite jedno te isto jos od 20kn.
Koliko nešto vrijedi je stvar procjene, i proračuna.
Dug je daleko veći od imovine, one trenutne. Ali treba uračunati i prihode od Arene koji to de facto prebiju, i to skroz.
Mene više od trenutne cijene zanima što je s tom nagodbom. Pa izglasana je prije 2 mjeseca!?!?!?! Što je s tim?