INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je špekulativna dionica da boli glava od toga. Zato sam jučer s minimalnom dobiti i izašao. PSN je prošao kao što sam i očekivao, ali sad je stvarno pitanje: A što sad?
Nadam se radi svih da će se uskoro objaviti izdavanje garancija za Alžir, a onda i još neke stvari drugdje.
Inače, nalozi na bidu uopće ne izgledaju loše.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Jedno pitanje za razmišljanje. ATH INGRE je bio 413,00. Što mislite za par godina nakon konsolidacije, i poslova na Bliskom istoku, do koliko bi mogla porasti cijena? Ozbiljno je pitanje- nije navlakuša ni na što. Hvala.
Na cijenu ath ne čekaj prije cca 10 godina. Uvjet dobro poslovsnje ili kupovina fondova. Ako dođe i do pola te cijene za 5-6 godina biti će puno sretnih. Ali….tko ima debele živce pa da kupi po 4 i čeka do 100 a kamoli 200kn

@leoNT

replicirao si na moj post, a površno si ga pročitao…uopće nisam pisao o tržišnoj kapitalizaciji nego o usporedbi cijena dionica….svoju imovinu DIOKI može objesiti mačku o rep jer će u stečaju gotovo sigurno ostati bez svega. za razliku od DIOKI-a Ingra NIJE u stečaju jer je prihvaćen plan PSN i njena najvrednija imovina (Arena) ostaje joj i dalje te će generirati redovne prihode.
znam da znaš sve to i da sad pilaš naopako jer si prodao Ingru (i vjerojatno neoprezno uletio u DIOKI koji se delistira idući tjedan)

Cemu usporedba cijena dionica dvije firme? Sta znaci uopce taj podatak?

ma da.. nakrcan sam DIOKIem. Moram rasporedjivati na skrbnicke racune da ne udjem u top 10 da se ne otkrije da se nakrcavam. 😀

trejderi su najvećim dijelom jučer izašli u nadi da će danas srušiti ingru pa opet kupovati oko 3 kn…međutim ništa od toga jer kad u neizvjesnosti prihvaćanja plana PSN nisu uspjeli jače srušiti cijenu ispod 3 kn, neće niti sada, tako da oni koji su unutra samo trebaju biti strpljivi i maknuti svoje dionice s prodaje, a onda će vrijeme i novi poslovi koje će ingra dobiti napraviti svoje i krenut će jak rast dionice pa će trejderi uskakati nazad po puno višim cijenama od ove smiješne 3 kn

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Ma čekaj malo a gdje bi trebala ići? Ispod 3 nije išla ni kad joj je stečaj visio za vratom a sad kad više ne visi bi ipak trebala ispod 3 kn. Pliz. P.s. imam sitniš ovog i rado bi da poraste pa da svi zaradimo a od navlačenja dole nitko ne zarađuje.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Tebi ni jučer nije bilo ništa potvrđeno pa te razuvjerilo, odletila do 3,59. Sljedeći put će ti otić na 4 kad bude prihvaćena i na sudu.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

@oficirčino

Da je sudstvo u RH OK nikada ne bi bilo ove situacije s Ingrom.
Zašto – zato što ne bi bilo ni Međimurja i Tempa – ne bi bilo BLOKADA računa a uzročno-posljedično i gomilanja duga kroz kamate koje su astronomske ( zatezne ).
Hrvatska je raj za reketarenje – po službenoj dužnosti!

Još bi bilo bolje da je INGRA otišla u stečaj – pa i ne sanjaš koliku bi štetu država pretrpila kroz oštetne zahtjeve dioničara!!!!

…pa imali su godinu dana vremena skupljati po gotovo istoj cijeni…

PSN je bio prvi korak. INGRI jos treba dokapitalizacija. (svojevremeno su nesto i spominjali da imaju partnera)

Ovako nitko neće moći spominjati gapove koje treba popuniti, svaka lipa je pokrivena, ja bih samo zahvalio jučerašnjem prodavatelju po 3,08, kod mene je 30.000 komada koje su sada izvan opticaja, a mali sam, da nas je takvih samo 100-tinjak prodaja bi nestala do 6 kuna u roku jednog dana.

Jesi sad sretan kad si prikupio toliku količinu ove izuzetno vrijedne kompanije po tako bagatelnoj cijeni?

Stvarno mi ne ponekad čini da dok god se nešto ključno ne promijeni u mentalnom sklopu onih koji ovdje najviše trguju i ovakve polupropale firme smatraju dobrim prilikama, nema na ZSE pomaka na bolje još duuugo duuuugo vremena.

na prodaji su naslagani nalozi od 3,19 do 3,51 .nijedna lipa nie propuštena ;P

[b]PATOKRATI VLADAJU SVIJETOM I BURZOM.Izmanipuliranog, zombiziranog medijskog čovjeka u današnjem svijetu čeka izravna klopka đavla[/b]

INGRI jos treba dokapitalizacija. (svojevremeno su nesto i spominjali da imaju partnera)

da nije ovdje neka tajna veza?

Bogati Rus preuzima IGH, smjenjuje Juru Radića

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

New Report

Close