Vjerujem da je Oppenheim pronašao neko riješenje za daljnju odgodu, inače…
Meni nije još jasno da je netko sumnjao u prolaz PSN još kada su iz INGRE govorili prije nekoliko mjeseci da je načelno postignut dogovor. Zar ste mislili da lažu?
Vlasnici obveznica tj. MIROVINSKI FONDOVI – ZA!
Čak i IGH – ZA!
pa i za očekivati je da su Vlasnici obveznica – ZA, što drugo i mogu[emo_vrtimise]
biti će ovo napeto i neizvjesno a vidi se i po trgovanju da se INGR ne ponaša tipično za dionice tvrtki u PSN, da su i investitori a i trejderi izrazito optezni
Nema šta igi više čekati – ako su banke i mirovinci ZA – a po dostavljenim obavijestima na FINA-i se vidi da jesu, stabilan posao u Alžiru i plus još ponešto…
Mogla bi se ova trakavica danas riješiti i formalno.
Meni nije još jasno da je netko sumnjao u prolaz PSN još kada su iz INGRE govorili prije nekoliko mjeseci da je načelno postignut dogovor. Zar ste mislili da lažu?
ja sam uvjeren da će PSN proći jer vjerovnici ni nemaju drugog izbora…ali tek onda će početi muke jer bez velikih poslova ingra nema budućnosti!
ne dobiju li brzo te velike poslove, ingri neće biti spasa bez obzira na formalan prolaz PSN!
Hoće li biti blokada trgovanja od 13.00 pa do kraja ročišta?
Prvo obavijest o rješenju pa onda poček dok se sva javnost ne upozna….do kada vidijeti ćemo.
Biti će ujutro utrkivanja na više
S obzirom da informacija o ishodu ročišta za glasovanje o izmijenjenom planu financijskog restrukturiranja predstavlja informaciju za koju je
razumno očekivati da u značajnoj mjeri može utjeca
na cijenu financijskih instrumenata Izdavatelja, nastala je situacija u kojoj je potrebno zaštititi ulagatelje na način da se trgovina predmetnim financijskim instrumentima obustavido trenutka kada javnost bude potpuno i točno informirana o navedenim okolnostima
nagodba 99,99% prolazi jer vjerovnici nemaju izbora…na vijest o prihvaćanju ingra će vjerojatno malo skočiti, trejderi će se iskrcati… a što onda? bez novih velikih poslova Ingra nema budućnosti, ali više neće biti niti popravnih u vidu PSN!