Biti ce zanimljivo sutra….
Vidjet cemo ima li cega iza tih “nacelnih” dogovora o kojima iz INGRE govore vec ne mjesecima nego godinama. 🙂
Proslo je oko godinu dana otkada je INGRA dala zahtjev za PSN. Cijeli proces (koji bi trebao ici po brzom postupku) se nevjerojatno otegnuo, do najduljih mogucih granica.
Uglavnom, hrabro od ekipe koja je danas ulazila…
Sretno sutra svima koji ce u dionici cekati rasplet situacije.
Mislio sam da su vec svi naucili da se na PSN predmete ne moze doci preko direktnog linka…ali ocito jos ima neiskusnih.
Trgovina ce biti blokirana u 13 sati kada pocinje rociste.
Sutra je ovo dogadjaj dana na ZSE. 😀
Cijena krenula prema dolje? Zar opet neka odgoda, netko zna više?
Malo sam se prešao. Ipak je jučer malo poteglo no danas kreće ono pravo. Sretno svima. Mali savjet nevjernim tomama, ne budite previše pesimistični prema ovoj dionici. Razmislite prvo nego li jeftino prodate. Naravno odluka je vaša. Pozzz i sretno svima.
Vidim nekima se žuri izaći. Samo naprijed. I ja sam žurno izašao na 3.05 ali mi je sada žao. Mogao sam puno bolje.
Zar mozda postoji jos neka odgoda odgode?
Da, iskrcaj je u tijeku, dosta je opasno cekati rasplet kad se je puno unutra. Osim toga radi se o raspletu “milijardice”!
Koji mudrijaši. Iskrcaj=ukrcaj. Što se više sada iskrca to je veća vršna cijena onog što preostane kad krene ukrcaj nakon prolaska. U koji ne sumnjam.
Vlasnici obveznica tj. MIROVINSKI FONDOVI – ZA!
Čak i IGH – ZA!
A vlasnici tih mirovinskih fondova su banke, po svoj prilici iste one koje su i vjerovnici. PSN je u biti već prošla. Čeka se samo službeno izglasavanje.