INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To je glavinjanje OMF, ne znam koja je strategija RBA i Allianz OMF, malo prodaju, malo kupuju dionice jeli to neiskustvo u ovom marketu koje je dovelo do pasivnosti ili je smanjivanje gubitaka.

Ne bih rekao da je neiskustvo, rekao bih baš suprotno, jer su fond menadžeri u OMF likovi od 40 g., a ne seki balavci. Neki su prisutni na tržištu kapitala 15-ak godina preko PIF-ova. Mislim da im je strategija da nas što više nag….. eto to mislim o strategiji, ali ipak mislim da je cijela priča privremenog karakter kako na Ingri, tako i na drugim dionicama koje su uzimali na 40-50% višoj cijeni. Naprosto ne mogu vjerovati da oni ovu godinu žele raditi s teškim minusom. U ovoj državi se događaju teške afere, ali misli da se ovo neće dogoditi. Čim će se pravdati sveopćim stanjem na tržištu kapitala. To mogu pričati maloj djeci.

Ma koji minusi…….pa nemaju oni samo Ingru u portfelu!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ma koji minusi…….pa nemaju oni samo Ingru u portfelu!

Da,a na čemu imaju plus na HT-u i Ini možda? Pa ulazi su im tu na puno većoj cijeni od sadašnje pošto su kupovali i i na burzi jer im količina koju su dobivali na IPO nije bila ni desetina od onog što su pripremili za to (govorim sad za HT, a i na INI nije drugačija puno situacija).

Vaš link

Ja želim sedmicu na lotu ali nikako da pogodim brojeve.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ajde malo da pogledate tku su i što su:

http://www.mavrovo.com.mk/

Posebno zanimljivo štiovo se da pročitati pod ” Running projects ” , kao i ” About Us “.
Imate i iznose ugovorenih poslova, u USD valuti.
[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ajde malo da pogledate tku su i što su: http://www.mavrovo.com.mk/ Posebno zanimljivo štiovo se da pročitati pod ” Running projects ” , kao i ” About Us “. Imate i iznose ugovorenih poslova, u USD valuti. [wink]

[thumbsup] SPES IN REI

Mislim da bi ovo za ingru mogo biti veliki promasaj… makedonija je isto puna albanaca ak se zakuha na kosovu kuhat ce i u makedoniji… automatski ce se zaustaviti investiranje u regiju… mislim da je to i razlog zasto je ingra tolko roknula neki dan kada su objavili za barikade na kosovu…

Trenutno su se napikirali rušit sektor neselektivno. Pa IGH-u nisu pomogle nekoliko konkretnih vijesti, isto pada.

Mislim da bi ovo za ingru mogo biti veliki promasaj… makedonija je isto puna albanaca ak se zakuha na kosovu kuhat ce i u makedoniji… automatski ce se zaustaviti investiranje u regiju… mislim da je to i razlog zasto je ingra tolko roknula neki dan kada su objavili za barikade na kosovu…

Ne generaliziraj, jer ovo gore nema veze s Mavrovom.
Što se tiče projekata, tj running projects [thumbsup].

Zanima me postotak udjela Ingre u Mavrovu.

Miro25: ” Mislim da bi ovo za ingru mogo biti veliki promasaj… makedonija je isto puna albanaca ak se zakuha na kosovu kuhat ce i u makedoniji… automatski ce se zaustaviti investiranje u regiju… mislim da je to i razlog zasto je ingra tolko roknula neki dan kada su objavili za barikade na kosovu… ” Ne generaliziraj, jer ovo gore nema veze s Mavrovom. Što se tiče projekata, tj running projects [thumbsup]. Zanima me postotak udjela Ingre u Mavrovu.

MIslim da je oko 20% ako ne i vise.
Imate na moj novac…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

matrix90: ” Miro25: ” Mislim da bi ovo za ingru mogo biti veliki promasaj… makedonija je isto puna albanaca ak se zakuha na kosovu kuhat ce i u makedoniji… automatski ce se zaustaviti investiranje u regiju… mislim da je to i razlog zasto je ingra tolko roknula neki dan kada su objavili za barikade na kosovu… ” Ne generaliziraj, jer ovo gore nema veze s Mavrovom. Što se tiče projekata, tj running projects [thumbsup]. Zanima me postotak udjela Ingre u Mavrovu. ” MIslim da je oko 20% ako ne i vise. Imate na moj novac…

Aha ok, hvala.

Ingra kupuje dionice makedonskog Mavrova

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/ingra-kupuje-dionice-makedonskog-mavrova,8747.html

No respect

New Report

Close