tetka:
”
matrix90: ” tetka: ” Nisam nigdje vidila da li ste pisali o objektu koji Ingra gradi u Dubrovniku. Zove se Dvori Lapad i zanimala bi me cijena stana ako netko ima informaciju. ” Cijena po m2 od 4500-5000 eura. Jedan dio stanova je već ‘ rezerviran ‘. ” Jesi li siguran za 4500?Da li je to za uplatu sada ,jer useljenje neće skoro?
”
Kažem ti kolika je cijena no računaj 5000 eura po m2 .
Možeš se predilježiti, pa ćeš proći nešto jeftinije, kažem ti cijena je između 4.5-5 k eura po m2.
Stanovi se uopće ne prodaju vjerojatno ni neće biti u prodaji, 4500 € je samo orjentacijska cijena. Inače da se stave na tržište sve bi planulo u jednom danu jer je to daleko najbolja lokacija u gradu!
insider:
”
neko ima puno municije
”
E ovo ne bi smjelo biti točno po zadnjim stanjima koje sam gledao, vidjet ću kroz neki dan opet, jer jedina 2 fonda koja su prodavala su imala da tako kažem još samo simbolične udjele u Ingri, svi ostali fondovi su kupovali.
Plavi rekao bih da je to Erste fond, da se primjetiti iz Top tena svih dionica da je Erste skrbnički jedan od najvećih prodavatelja, a prve dvije pozicije najvećih ulaganja Erste OIF su depoziti, to se da vidjeti na Kapital plusu pod prosinac, siječanj nemaju! Očito im se povlači velika lova iz fondova!
Sreća za Ingru je da je prilično likvidna i da lako nalazi nove kupce što daje povjerenje za budućnost.
koliko ja znam, možeš se doći predbilježiti, radovi su u tijekum, mislim da je planirano 4 zgrade
dio je već rezerviran/prodan, to je točno, a za resto, na telefon, javiti se njihovom odjelu koji vrši prodaju
a da je lokacija dobra, dobra je. ( a takva je i cijena, “popularna” [smiley])
Bill Gates: ” Večer kolege, baš bih volio čuti da li ona ekipa koja me popljuvala na ovoj temi pred jedno desetak dana ima što za reči. Slušam [shocked] ” Jesi li ti onaj koji je rekao da ceka ingru na 31? Imas problema s gramatikom. Infinitivi zavrsavaju na -ći ili -ti. Nikad na -či
Bravo vipy dobro si mu reko!
Kak se ljudi tješe
Večer kolege, baš bih volio čuti da li ona ekipa koja me popljuvala na ovoj temi pred jedno desetak dana ima što za reči. Slušam
Pogledajte što sam napisao pod temom korekcija prije par minuta. OIF-i nemaju veze s ovom korekcijom mirovinci su prodali sve svoje udjele u OIF-ima (AZ,Erste plavi i jučer RBA). Udjela ima samo još PBZ Croatia, a pitanje je da li će ih upće i prodavati. Ne moram ni objašnjavati koliko su OIF-i imali Ingre i evo vam razloga zašto je toliko i stradala.
mislim da ti baš ne kužiš trenutačno stanje…ili općenito trgovanje. neko ima puno municije i bojim se da će teško branit 36000. 2 pitanja dali izletava danas jer zna da bu sutra jeftinije ušo, ovo sutra ne moram baš sutra već narednih dana-kolko nisko da ti se ovo isplati. da li izletava jer trba novac blabla,bježi blabla ili definitivno zna više nek mi. e sad tu trebaju blumen i plavi uletit nekim konstruktivno činjenićnim postom..ak znaju normalno.ak ne znaju bum ja sutra sazno
Evo ti Insideru konstruktivni post iznad pa ga pročitaj zašto je padala Ingra.
I ja bih htio naučiti DCM metodu. Molim te Karoje.
BTW INGRa je unatrag godinu dana rasla +88%.
HDEL 170%, IGH170%,VDKT 90%….
Ovo je jako dobar prikaz podcjenjenosti.
Ovo mi je uvjerljivo najbolji post godine! U biti, najbolji – ikad! [thumbsup] Pohvale autoru, sad malo bolje razumijem na koji nacin funkcionira
matrix90: ” tetka: ” matrix90: ” tetka: ” Nisam nigdje vidila da li ste pisali o objektu koji Ingra gradi u Dubrovniku. Zove se Dvori Lapad i zanimala bi me cijena stana ako netko ima informaciju. ” Cijena po m2 od 4500-5000 eura. Jedan dio stanova je već ‘ rezerviran ‘. ” Jesi li siguran za 4500?Da li je to za uplatu sada ,jer useljenje neće skoro? ” Kažem ti kolika je cijena no računaj 5000 eura po m2 . Možeš se predilježiti, pa ćeš proći nešto jeftinije, kažem ti cijena je između 4.5-5 k eura po m2. ” Stanovi se uopće ne prodaju vjerojatno ni neće biti u prodaji, 4500 € je samo orjentacijska cijena. Inače da se stave na tržište sve bi planulo u jednom danu jer je to daleko najbolja lokacija u gradu!
Netočno.
Stanovi će biti u prodaji, ali se može predbilježiti kao potencijalni kupac.
Kazao sam da je cijena između 4.5-5k eura.
To nije najbolja lokacija u gradu, nego spada u onu bliže Babinom Kuku, tj komplexu Valmar hotela i hotela Lapad ( koji je jednim dijelom u vlasništvu Ingre ).
Najbolja lokacija u gradu je Ploče ( elitni dio iznad Excelsiora ).
Meni su tako rekli Dubrovčani, e sad ako možda i nije najbolja, ali je onda valjda u vrhu. Također Dubrovčani su mi rekli da nema stanova u prodaji, a hoće li biti poslije u slobodnoj prodaji vidjet će se. Predbilježba ionako nema nikakvu garanciju. Nisu krenuli s prodajom jer bi cijena trebala biti i veća od 4500 € kada stanovi budu gotovi.
meni je to čudno, koliko mi je poznatno područje lapada je u turističkoj zoni (jedino ako se nije mijenjao GUP), pa onda će vjerojatno prodavati apartmane, to valjda kao i ovi što su radili kuće na golf terenu (zona R2 – rkreacijski sadržaji), a bumo videli, neeee
I danas nema promjena u top 10.
Sada je gotovo izvjesno da kupci onih silnih količina u četvrtak i petak nisu bila 3 mirovinska fonda u top 10. Eventualno je mogao biti Erste Plavi obvezni mirovinski fond , ili neki od drugih fondova.
Osim što će biti interesantno vidjeti tko je to kupovao, treba ponovno postaviti slijedeće pitanje, AZ obvezni mirovinski fond, Croatia osiguranje mirovinski fond i RBA obvezni mirovinski fond kupovali su dionice Ingre i potrošili na desetine milijuna naših kuna , od naših budućih mirovina,na cijenama od 60 000 kuna, 58 000,55 000 , 53 000 zadnji blok je bio od RBA obveznog mirovinskog fonda na 50 000 kuna, pa se pitam kakvu to politiku vode fond manageri tih fondova ako ne kupuju dionicu koja je trenutno 20-35 % jeftinija od tih cijena po kojima su tu istu dionicu kupovali prije koji tjedan ili prije koji mjesec. Nije da ti isti fondovi ne kupuju na tržištu kupuju i te kako neke druge dionice, o čemu ne bih ovom prilikom. Mislim da bi ih netko javno trebao priupitati o čemu se tu radi?