Intervju je postan na INGRIN Twitter kanal jos prije tjedan dana. Ako ne pratite, mozda bi vam moglo biti korisno da se prijavite.
Zanimljiva je i cinjenica da je ERNT pristao ici s INGROM u ovakav poslovni pothvat. Znamo da je ERNT ozbiljna firma i nikako si ne bi dozvolio kiks i blamazu da ide zajedno s tvrtkom za koju ne misli da ce dugo opstati i prosperitetno poslovati. 😀
Samo moje misljenje…
Da nema dovoljne argumente i čvrst e dokaze ingri se nebi produzila PSN za 60 dana,u to budite sigurni.Uglavnom svi veliki vjerovnici su pristali na PSN samo jos ostaje kojom dinamikom ce biti to riješeno i što je najbitnije ingra nastavlja sa radom i nema stecaja!Ovo nije moje mišljenje nego info puno bitnijih i vecih igrača od kojih ovisi ingra!
a malo dobrih vijesti…definitivno PSN prolazi čim im se daje vrijeme…svima je u interesu da ingra preživi…a ako preživi cijena samo može gore…
Jedan clan Mesketove ekipe je zavrsio u zatvoru. Moguce da nece biti zadnji.
Jedan clan Mesketove ekipe je zavrsio u zatvoru. Moguce da nece biti zadnji.
http://www.vecernji.hr/zeljko-zuzic-priveden-zbog-neplacanja-380-milijuna-kuna-poreza-912596
[emo_ooooo][emo_ooooo]
Sretna 2014. svim forumašicama i forumašima.
Ljudi sretna nam 2014!!!
Možda Stajp stvarno zapali u Kazakhstan odmah po završetku mandata BPRH. Ipak Baja ne hapsi trenutne uglednike. Pričekajmo.
Inače, ukupna kapitalizacija INGR je trenutno malo preko 5 mil. EUR. Toliko inače iznosi čista zarada na jednom malo jačem poslu. Ili dva. Zato je ovo dobra dionica, špekulativno gledajući.
Ljudi sve najbolje u Novoj i nek se stvari napokon pomaknu sa mrtve točke.
Al bojim se dok god ja imam dionicu da nista od toga. 😀