A znate li vrijednost INGRE po DCM-u. Vjerovatno ne znate.
A znate li sa čijim je novcem “brane”. VAŠIM !!!!
Nemojte da bude kasno !
S poštovanjem
Karoje
Jel ono HT vec 4.11. trebao po DCM metodi biti na 400? [tongue]
A znate li vrijednost INGRE po DCM-u. Vjerovatno ne znate. A znate li sa čijim je novcem “brane”. VAŠIM !!!! Nemojte da bude kasno ! S poštovanjem Karoje
I ja bih htio naučiti DCM metodu. Molim te Karoje.
BTW INGRa je unatrag godinu dana rasla +88%.
HDEL 170%, IGH170%,VDKT 90%….
Ovo je jako dobar prikaz podcjenjenosti.
Nisam nigdje vidila da li ste pisali o objektu koji Ingra gradi u Dubrovniku.
Zove se Dvori Lapad i zanimala bi me cijena stana ako netko ima informaciju.
Nisam nigdje vidila da li ste pisali o objektu koji Ingra gradi u Dubrovniku. Zove se Dvori Lapad i zanimala bi me cijena stana ako netko ima informaciju.
Cijena po m2 od 4500-5000 eura.
Jedan dio stanova je već ‘ rezerviran ‘.
tetka:
”
Nisam nigdje vidila da li ste pisali o objektu koji Ingra gradi u Dubrovniku. Zove se Dvori Lapad i zanimala bi me cijena stana ako netko ima informaciju.
”
Cijena po m2 od 4500-5000 eura.
Jedan dio stanova je već ‘ rezerviran ‘.
Jesi li siguran za 4500?Da li je to za uplatu sada ,jer useljenje neće skoro?
neko ima puno municije
E ovo ne bi smjelo biti točno po zadnjim stanjima koje sam gledao, vidjet ću kroz neki dan opet, jer jedina 2 fonda koja su prodavala su imala da tako kažem još samo simbolične udjele u Ingri, svi ostali fondovi su kupovali.
matrix90: ” tetka: ” Nisam nigdje vidila da li ste pisali o objektu koji Ingra gradi u Dubrovniku. Zove se Dvori Lapad i zanimala bi me cijena stana ako netko ima informaciju. ” Cijena po m2 od 4500-5000 eura. Jedan dio stanova je već ‘ rezerviran ‘. ” Jesi li siguran za 4500?Da li je to za uplatu sada ,jer useljenje neće skoro?
Kažem ti kolika je cijena no računaj 5000 eura po m2 .
Možeš se predilježiti, pa ćeš proći nešto jeftinije, kažem ti cijena je između 4.5-5 k eura po m2.
Večer kolege, baš bih volio čuti da li ona ekipa koja me popljuvala na ovoj temi pred jedno desetak dana ima što za reči. Slušam [shocked]
insider:
”
neko ima puno municije
”
E ovo ne bi smjelo biti točno po zadnjim stanjima koje sam gledao, vidjet ću kroz neki dan opet, jer jedina 2 fonda koja su prodavala su imala da tako kažem još samo simbolične udjele u Ingri, svi ostali fondovi su kupovali.
a ko onda puca po ingri već 10 dana? to nisu simbolične količine moj plavac[sad]
Večer kolege, baš bih volio čuti da li ona ekipa koja me popljuvala na ovoj temi pred jedno desetak dana ima što za reči. Slušam [shocked]
Jesi li ti onaj koji je rekao da ceka ingru na 31?
Imas problema s gramatikom. Infinitivi zavrsavaju na -ći ili -ti. Nikad na -či
A znate li vrijednost INGRE po DCM-u. Vjerovatno ne znate. A znate li sa čijim je novcem “brane”. VAŠIM !!!! Nemojte da bude kasno ! S poštovanjem Karoje
Ajde onda napiši cijenu po DCM-u