INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A znate li vrijednost INGRE po DCM-u. Vjerovatno ne znate.

A znate li sa čijim je novcem “brane”. VAŠIM !!!!

Nemojte da bude kasno !

S poštovanjem

Karoje

Jel ono HT vec 4.11. trebao po DCM metodi biti na 400? [tongue]

A znate li vrijednost INGRE po DCM-u. Vjerovatno ne znate. A znate li sa čijim je novcem “brane”. VAŠIM !!!! Nemojte da bude kasno ! S poštovanjem Karoje

I ja bih htio naučiti DCM metodu. Molim te Karoje.
BTW INGRa je unatrag godinu dana rasla +88%.
HDEL 170%, IGH170%,VDKT 90%….
Ovo je jako dobar prikaz podcjenjenosti.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Nisam nigdje vidila da li ste pisali o objektu koji Ingra gradi u Dubrovniku.
Zove se Dvori Lapad i zanimala bi me cijena stana ako netko ima informaciju.

Nisam nigdje vidila da li ste pisali o objektu koji Ingra gradi u Dubrovniku. Zove se Dvori Lapad i zanimala bi me cijena stana ako netko ima informaciju.

Cijena po m2 od 4500-5000 eura.

Jedan dio stanova je već ‘ rezerviran ‘.

tetka:

Nisam nigdje vidila da li ste pisali o objektu koji Ingra gradi u Dubrovniku. Zove se Dvori Lapad i zanimala bi me cijena stana ako netko ima informaciju.

Cijena po m2 od 4500-5000 eura.

Jedan dio stanova je već ‘ rezerviran ‘.

Jesi li siguran za 4500?Da li je to za uplatu sada ,jer useljenje neće skoro?

neko ima puno municije

E ovo ne bi smjelo biti točno po zadnjim stanjima koje sam gledao, vidjet ću kroz neki dan opet, jer jedina 2 fonda koja su prodavala su imala da tako kažem još samo simbolične udjele u Ingri, svi ostali fondovi su kupovali.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

matrix90: ” tetka: ” Nisam nigdje vidila da li ste pisali o objektu koji Ingra gradi u Dubrovniku. Zove se Dvori Lapad i zanimala bi me cijena stana ako netko ima informaciju. ” Cijena po m2 od 4500-5000 eura. Jedan dio stanova je već ‘ rezerviran ‘. ” Jesi li siguran za 4500?Da li je to za uplatu sada ,jer useljenje neće skoro?

Kažem ti kolika je cijena no računaj 5000 eura po m2 .
Možeš se predilježiti, pa ćeš proći nešto jeftinije, kažem ti cijena je između 4.5-5 k eura po m2.

Hvala na info[smiley]

Večer kolege, baš bih volio čuti da li ona ekipa koja me popljuvala na ovoj temi pred jedno desetak dana ima što za reči. Slušam [shocked]

insider:

neko ima puno municije

E ovo ne bi smjelo biti točno po zadnjim stanjima koje sam gledao, vidjet ću kroz neki dan opet, jer jedina 2 fonda koja su prodavala su imala da tako kažem još samo simbolične udjele u Ingri, svi ostali fondovi su kupovali.

a ko onda puca po ingri već 10 dana? to nisu simbolične količine moj plavac[sad]

Večer kolege, baš bih volio čuti da li ona ekipa koja me popljuvala na ovoj temi pred jedno desetak dana ima što za reči. Slušam [shocked]

Jesi li ti onaj koji je rekao da ceka ingru na 31?
Imas problema s gramatikom. Infinitivi zavrsavaju na -ći ili -ti. Nikad na -či

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

A znate li vrijednost INGRE po DCM-u. Vjerovatno ne znate. A znate li sa čijim je novcem “brane”. VAŠIM !!!! Nemojte da bude kasno ! S poštovanjem Karoje

Ajde onda napiši cijenu po DCM-u

New Report

Close