Molim znalce da mi pojasne prodaju 22 komada za ukupno 66,08 kn uz plaćanje usluge od 40 kn. Dakle gdje je računica te trgovine? Što kažete znalci?
dnevno.hr, dnevno.rs, dnevno.ba…respektabilni portali, svakako vrijedan izvor informiranja [emo_smijeh]
doista bivši predsjednik putuje sve u 16, ali koji je pravi povod? možda ovaj?
"Zbog straha od uhićenja sprema li Mesić bijeg u Kazahstan!?"
"Izvori bliski bivšem predsjedniku RH Stjepanu Mesiću tvrde da bi Uskok, kako je to svojedobno, još dok je bio počasni predsjednik HDZ-a, izjavio Sanader, uskoro mogao uskočiti kod njega i njegove ljude. Špekulira se da Mesić več pakuje kufere za bijeg u Kazahstan, što, neki njemu bliski odvjetnici, odlučno demantiraju"
bas me zanima tko dolazi na mjesto top 10 umjesto CO [emo_beztona]
doista bivši predsjednik putuje sve u 16, ali koji je pravi povod? možda ovaj?
"Zbog straha od uhićenja sprema li Mesić bijeg u Kazahstan!?"
"Izvori bliski bivšem predsjedniku RH Stjepanu Mesiću tvrde da bi Uskok, kako je to svojedobno, još dok je bio počasni predsjednik HDZ-a, izjavio Sanader, uskoro mogao uskočiti kod njega i njegove ljude. Špekulira se da Mesić več pakuje kufere za bijeg u Kazahstan, što, neki njemu bliski odvjetnici, odlučno demantiraju"
ja mislio new york times….al šalu na stranu …mislim da vam je ovaj period zadnja prilika za ukrcaje na ovim banana cijenama ..iza NG …idu neke lijepe nove priče …a onda se motori konačno pale …:-)
mnogo macaka oko vruce kase [emo_smijeh][emo_smijeh]
dnevno.hr, dnevno.rs, dnevno.ba…respektabilni portali, svakako vrijedan izvor informiranja [emo_smijeh]
ti si izgleda mali od palube Pavicevog koncerna[emo_smijeh] ili ingra twittera [emo_smijeh]
vic maher bi uskoro mogao gugutati u “zlatnoj” krletci [emo_namigusa]
OMF prodaje zbog knjiženja realiziranog gubitka koji mu je porezno priznat u RDG-u.
Odluka o vrijednosnom usklađenju na djelu. To je napravio i RBA OMF.