btw, volio bih da napišeš nešto konkretnije o ingri svima nama ovdje ako imaš, to je ono što me interesira .
dobro znaš da nema ničeg konkretnog kod Ingre, zato i pokušavaš ovakvim bezveznim člancima i postovima stvoriti dojam da se nešto ipak događa…
to ti je objavio seebiz, pa se njima obrati…..
to ti je objavio seebiz, pa se njima obrati…..
pa nije seebiz jučer napisao ovaj jeftini druk nego ti:
ovo može biti više nego odlično , ne katapult , nego raketiranje, Shanghai CRED u igri….[emo_smijeh].
http://hr.seebiz.eu/makroekonomija/mesic-u-kini-dogovara-velike-investicije-u-regiju/ar-78562/
ajde radi nešto pametno..
doista bivši predsjednik putuje sve u 16, ali koji je pravi povod? možda ovaj?
“Zbog straha od uhićenja sprema li Mesić bijeg u Kazahstan!?”
“Izvori bliski bivšem predsjedniku RH Stjepanu Mesiću tvrde da bi Uskok, kako je to svojedobno, još dok je bio počasni predsjednik HDZ-a, izjavio Sanader, uskoro mogao uskočiti kod njega i njegove ljude. Špekulira se da Mesić več pakuje kufere za bijeg u Kazahstan, što, neki njemu bliski odvjetnici, odlučno demantiraju”
ajde radi nešto pametno..
pa radim-raskrinkavam jeftino drukanje [emo_smijeh]
ma pravi si majstor. čestitam !
Dragi prijatelji, pomalo ste dosadni s prepucavanjem.
Ovo je dionica u PSN.
Ukoliko stvari prođu ok, a mogle bi, jer stečajem svi više gube nego dobivaju, s obzirom da likvidne imovine baš i nema puno, vrijedit će bitno više, bez dokapa, pa i s njim, osim ako ne bude baš prebrutalan.
Ukoliko bude ovo drugo, onda ćorak, Bože moj, sam pao sam se ubio.
Imam INGR, špekulativno, isto kao i svi vi.
doista bivši predsjednik putuje sve u 16, ali koji je pravi povod? možda ovaj?
"Zbog straha od uhićenja sprema li Mesić bijeg u Kazahstan!?"
"Izvori bliski bivšem predsjedniku RH Stjepanu Mesiću tvrde da bi Uskok, kako je to svojedobno, još dok je bio počasni predsjednik HDZ-a, izjavio Sanader, uskoro mogao uskočiti kod njega i njegove ljude. Špekulira se da Mesić več pakuje kufere za bijeg u Kazahstan, što, neki njemu bliski odvjetnici, odlučno demantiraju"
I ja u tom pravcu razmišljam već tjednima, Rusija, Kina, Kazahstan, traži li se azil i sigurna kuća za Stjepana i Josipa.
svi drobite ovdi iz dana u dan,pa da vas pitam jer itko primjetio da se postotak u top 10 vlasnika ingre povečao??
Tko je kupovao???
ma carek trejda, niš bitnoga…