ovo može biti više nego odlično , ne katapult , nego raketiranje, Shanghai CRED u igri….[emo_smijeh].
http://hr.seebiz.eu/makroekonomija/mesic-u-kini-dogovara-velike-investicije-u-regiju/ar-78562/
možeš misliti, taj nikad nije ništa dogovorio za ingru pa neće niti sada…
fino čovjek putuje, malo se drži s ljudima, izađe nekakav člančić i za 7 dana sve se zaboravi…
moram ti priznati, da si sa bitnog prešao na sporedno. ali nema veze, budući te smatram znalcem mesićevih poslova , objasni mi ovo sa kinom.
moram ti priznati, da si sa bitnog prešao na sporedno. ali nema veze, budući te smatram znalcem mesićevih poslova , objasni mi ovo sa kinom.
jeli po tebi, a zbog ovog donje info u svezi zadnje posjete Kini, možemo očekivat rast dionica iz prehrambenog sektora …?
Objavljeno: 13.11.2013
Bivši Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić u posjeti Kini od 05.-11. studenog 2013.
Bivši Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, boravio je u Narodnoj Republici Kini od 05. do 11. studenog 2013., u Pekingu i Šangaju. Stjepan Mesić sudjelovao je i održao govor na svečanom otvaranju Svjetskog multilateralnog dijaloga o suvremenom svijetu koji je započeo u glavnom gradu Kine u organizaciji Centra za suvremene međunarodne studije. Prilikom svog boravka u Pekingu Stjepan Mesić susreo se s potpredsjednikom Narodne Republike Kine Liem Yuanchaom gdje su između ostalog razgovarali i o gospodarstvenim temama. Li Yuanchao istaknuo je kako su odnosi Kine i RH vrlo dobri i da će se nastaviti i u budućnosti. Razgovarali su o situaciji na Balkanu, zatim o Hrvatskoj i njenom ulasku u EU te o unapređenju gospodarstva. Pozdravio je prijam RH u EU te naglasio i pokazao zainteresiranost za kinesko angažiranje kapitala u Hrvatskoj kao i u Srednjoj i Istočnoj Europi. Također, prilikom boravka u Pekingu Stjepan Mesić je obišao i najveći kineski poljoprivredni univerzitet, Udrugu međunarodnih izvođača radova, Kinesku brodograđevnu korporaciju te Kinesku banku za uvoz i izvoz. Osim u Pekingu, Stjepan Mesić je boravio i u Šangaju, gdje se sastao s čelnicima grada Šangaja te mnogim poduzetnicima. Posjetio je eksperimentalnu trgovačku zonu u Šangaju, najveću u svijetu kinesku Shanghai industrijsku i komercijalnu banku, spalionicu krutog otpada, te sudjelovao na Shanghai Oriental Forum (također poznat kao “Forum suvremenog svijeta”) gdje je održao govor na temu gospodarska suradnja Narodne Republike Kine sa srednjom i istočnom Europom…
http://www.stjepanmesic.hr/hr/vijesti/peking-05-11112013
ovo može biti više nego odlično , ne katapult , nego raketiranje, Shanghai CRED u igri….[emo_smijeh].
http://hr.seebiz.eu/makroekonomija/mesic-u-kini-dogovara-velike-investicije-u-regiju/ar-78562/
traba nam okoncanje psn i nakon toga ima opi vec spremnu objavu ,zar sumnjate ? [emo_cool]
Živio g. Mesić još dugo, dugo. Ima nečeg u tom čovjeku kada ga zovu tako daleko od kuće.
Ako što dobroga donese Ingri, služiti će mu na čast, a nama i našoj djeci će pomoći u rješavanju stambenog pitanja.
Ipak ima više koristi od pozitivnog nego od propasti tvrtke, zar ne?
@zz, prehrambeni me ne interesira, to ostavljam tebi na razmišljanje…
@zmajki, a što ćeš , čekam iskrcavanje avijacije …..
Stvarno se je bivši Predsjednik razletio po svijetu, valjda ćemo i mi imati koristi od toga (naravno mislim na Ingru i možebitno potpisivanje kojeg novog posla)Vaš link …
iluzija je da će mesić donijeti nove poslove, putovao je on stotine puta, a rezultat toga uvijek je bio isti, tj. 0 poslova
@goblyn, da je baldasar smatrao da je mesić nikakav pregovarač ,ne bi ni išao s njime rusima, jer bi ga vrli političari odmah ispiz…li . ovo je po meni odličan potez, i dobro je da se pregovara.
… znamo i da je ingra dosad dobro prolazila u poslovima s rusima .
e moj Falco, pročitaj si zadnjih 10 postova na Ingri pa se zapitaj što ti treba takvo drukanje? do sada sam imao pozitivno mišljenje o tebi…
ali ih imam već 10 ? , pravi si brojač.
što se tiče drukanja, ostavljam ti to mišljenje za pravo, a što se tiče, mišljenja o meni , uopće me ne interesira je li misliš o meni dobro ili loše, opet ostaje tvoje mišljenje za pravo… rekli bri vrli političari…to je demokracija,sloboda izjašnjavanja …btw, volio bih da napišeš nešto konkretnije o ingri svima nama ovdje ako imaš, to je ono što me interesira .